Naar de inhoud

Vacature Junior productmanager / marketeer (1,0 fte)

Als Koninklijke Wandel Bond Nederland zien wij de enorme potentie die wandelen biedt. Door op een verantwoorde manier in beweging te komen en te blijven wordt Nederland gezonder, vitaler en leuker. Daarom ondersteunen wij wandelaars met een uitgebreid pakket producten, diensten en onze kennis. Zo lanceerden wij de succesvolle community Wandel.nl en oriënteren wij ons continu op kansrijke markten, toepassingen en partnerships. In deze dynamiek zijn wij per direct op zoek naar een Junior productmanager/marketeer.

De functie

De junior productmanager/marketeer assisteert op de afdeling marketing in de uitvoering van projecten op het gebied van productontwikkeling, online marketing en communicatie. Je beweegt je in een on- en offline omgeving die steeds meer op elkaar aangesloten zal worden. De afdeling marketing, waarvan je deel uitmaakt, loopt voorop in het verkennen van nieuwe wegen die aansluiten op de eigen organisatie. Ideeën en concepten brengen we samen met partners op de wandelmarkt. Er is een continue zoektocht naar nieuwe markten, toepassingen en partnerships. Dat doe je zowel in samenwerking met je collega’s maar ook met bestaande en nieuwe partners op het gebied van marketing, sport en andere interessante partijen. 

Wie zoeken wij?

Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste collega met een afgeronde opleiding op HBO-niveau in een commerciële en/of marketingrichting en enkele jaren ervaring in soortgelijke functie. Je bent toe aan een tweede stap in jouw carrière. Je kijkt ernaar uit KWBN verder te helpen in zijn professionaliseringsslag.

Solliciteren

Klik hier voor de uitgebreide vacaturetekst Junior productmanager/marketeer.

Je sollicitatie, inclusief CV, ontvangen wij graag vóór maandag 16 oktober 2017. Je kunt je sollicitatie o.v.v. 'vacature Junior productmanager/marketeer’ per e-mail richten aan info@kwbn.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Erna van ’t Westeinde, manager Marketing & Business Development. Je kunt Erna bereiken via 06–24868621.


Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Eerdere berichten

Inloggen extranet


  • Hi-Tec 2014
    Lotto
    Vrijbuiter Samen buiten
    OAD
    Wandelen App