Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Bijscholing Nordic Walking

Nordic walking is in de media neergezet als een sport voor ouderen. Een foute foto op de voorzijde van de Kampioen en het ‘straatbeeld’ is compleet helaas. Maar met die foto en verkeerde informatie doen we afbreuk aan de sport nordic walking! Met deze bijscholing gaan we terug naar de basis en ga je zien waarom dit een fijne sport is.

De bijscholingsmodule Nordic Walking is een interactieve training van 4 uur. Het is ontworpen om wandeltrainers/begeleiders te voorzien van de kennis en vaardigheden van Nordic Walking toe te voegen aan hun wandeltrainingen. 

Wat is Nordic Walking? Hoe is het ontstaan? Waarom Nordic Walking? Vervolgens doorlopen we alle facetten van de techniek en bespreken we de fasering van de beweging. Met name de lichaamshouding is belangrijk. Het is een actieve sport waarbij je altijd je fitnessapparatuur altijd bij je hebt. 

Alle informatie op een rij

Voor wie?

Wandelbegeleiders/trainers die hun kennis willen uitbreiden.

Toelatingseisen
16 jaar en ouder.

Studiebelasting in uren:

  • 4 contacturen op locatie

Middelen en materiaal
Inclusief cursusmateriaal en een certificaat van deelname.

Kosten incl. BTW
€ 64,- voor KWbN-leden | € 79,- voor niet-leden

Organisatie en inschrijving
Zie voor data, tijden en locaties ons actuele opleidingsaanbod. Hier kun je jezelf ook individueel inschrijven. Het minimale aantal deelnemers is 12 om de opleiding door te laten gaan.

Actueel opleidingsaanbod