Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Specificaties advertentie Wandel.nl Jaargids

Om te adverteren in de Wandel.nl Jaargids 2022 dient jouw advertentie aan de volgende specificaties en eisen te voldoen:

specificaties advertentie jaargids

Advertentieafmeting

Bladspiegel 105 mm (breed) x 147 mm (hoog)
Zetspiegel 90 mm (breed) x 130 mm (hoog)
Aanleveren als certified PDF. De norm voor professioneel drukwerk is 300 dpi (pixels per inch).

Zetspiegel
Dit is de ruimte waarin de tekst en eventuele afbeeldingen binnen een pagina worden gezet.

Bladspiegel
Dit is de stand van de zetspiegel op het papier inclusief de witmarges (rand). Dit is dus gelijk aan het formaat.

Aflopende advertentie

Voor een aflopende advertentie (zonder witte rand) moet er een extra marge van 3 mm (rondom) worden aangehouden. De tekst moet dan niet te dicht bij de rand staan.

Kwaliteit

De advertentie moet van voldoende (beeld)kwaliteit zijn. De norm voor professioneel drukwerk is 300 dpi (pixels per inch). Is dit niet het geval, dan past onze vormgever dit aan. Je ontvangt dan een proefdruk van de nieuw vormgegeven advertentie.

Inhoud

In de advertentie moet jouw wandeltocht centraal staan. Er mogen geen andere commerciële uitingen of booschappen in voorkomen, anders moeten wij het commerciële tarief voor plaatsing rekenen. Twijfel jij of jouw advertentie hieraan voldoet, neem dan contact met ons op via jaargids@kwbn.nl.

Aanleveren

Lever de advertentie uiterlijk 13 september 2021 aan via het bestelformulier. Of print het bestelformulier uit, vul het in en mail het (samen met de advertentie) naar: jaargids@kwbn.nl.

Uitgelicht evenement

We bieden je ook de mogelijkheid jouw evenement uit te laten lichten. Dat houdt in dat jouw evenement op de pagina met tochtgegevens in een kader en met een afwijkende kleur wordt geplaatst. Je hoeft hiervoor geen extra informatie of materiaal aan te leveren. De kosten van een uitgelicht evenement bedragen €75 excl. BTW per evenement. Wil je hier gebruik van maken, geef dat dan aan op het bestelformulier.

Gratis uitgelicht evenement bij Online inschrijven

Meld je jouw tocht vóór 13 september 2021 ook aan voor Online inschrijven, dan maken we van jouw tocht gratis een uitgelicht evenement in de jaargids. Wil je van dit gratis uitgelichte evenement gebruikmaken, dan kun je deze optie aanvinken in het bestelformulier. We nemen dan contact met je op over het instellen van Online inschrijven voor jouw evenement.

Extra online opties

In combinatie met een advertentie bieden we je de mogelijkheid met 50% korting (!) een online vermelding toe te voegen*. Je kunt daarbij kiezen uit:

  • social media bericht op Facebook Wandel.nl: + € 250  (excl. BTW; normaal € 500)
    (Facebook Wandel.nl: 16.900 volgers)
  • artikel in nieuwsbrief Wandel.nl: + € 350 (excl. BTW; normaal € 700)
    (nieuwsbrief Wandel.nl: 86.000 abonnees)* Deze tarieven gelden alleen in combinatie met een advertentie in de Wandel.nl Jaargids 2022.

    Wil je hier gebruik van maken? Geef dat dan aan in het bestelformulier. We nemen dan contact met je op over het aanleveren van het materiaal.

Meer informatie

Heb je vragen over adverteren in de Wandel.nl Jaargids? Neem dan contact op met Sil Sanders via jaargids@kwbn.nl of 024-3655581.