Naar de inhoud

Regio Limburg

10e editie Via Vierdaagse van start

Voor iedereen die in 2018 voor het eerst deelneemt aan de Vierdaagse Nijmegen hebben Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en Stichting DE 4DAAGSE goed nieuws. Met het voorbereidingsprogramma Via Vierdaagse bieden zij ook komend jaar debutanten de mogelijkheid om zich op een goede en verantwoorde wijze voor te bereiden op het grootste wandelevenement ter wereld. Via Vierdaagse vindt dit jaar voor de 10e keer plaats. Dankzij het programma liepen de afgelopen jaren ruim 13.500 debutanten met succes de Vierdaagse. Inschrijven voor Via Vierdaagse 2018 is vanaf 15 januari 2018 08.00 uur mogelijk via www.viavierdaagse.nl.

Startbewijs Vierdaagse inbegrepen

Deelnemers aan Via Vierdaagse zijn gegarandeerd van deelname aan de 102e Vierdaagse Nijmegen. Zij krijgen de beschikking over een trainingsschema op maat, wekelijkse tips en ondersteuning per mail en deskundig advies van het Via Vierdaagse begeleidingsteam (bereikbaar via een Facebook-groep voor Via Vierdaagse deelnemers). Ook biedt Via Vierdaagse ze de mogelijkheid deel te nemen aan een startbijeenkomst en een voorbereidingstocht. Het startbewijs voor de 102e Vierdaagse is inbegrepen, zodat er niet voor niets wordt getraind. De afgelopen jaren bewees het programma zich dubbel en dwars: het aantal uitgevallen debutanten onder Via Vierdaagse deelnemers was lager dan dat onder ‘gewone’ debutanten.

Totaalpakket

Voor rust, extra verzorging en een mentale oppepper kunnen Via Vierdaagse-deelnemers tijdens de Vierdaagse bovendien terecht op de KWBN rustpost. Via Vierdaagse-deelnemers worden automatisch lid van KWBN en profiteren van alle voordelen die dat met zich meebrengt, zoals vijf keer per jaar het magazine Wandel.nl, de Wandel.nl evenementen jaargids 2018 boordevol voorbereidingstochten in het hele land en een Wandelvoordeelpas voor kortingen op onder andere wandelevenementen, -kleding en -schoenen.

Voorwaarden en inschrijving

Bij Via Vierdaagse is plaats voor 1.500 deelnemers. Voorwaarde is dat zij de Vierdaagse Nijmegen nog nooit eerder succesvol hebben uitgelopen. De kosten van deelname aan Via Vierdaagse bedragen €219. De inschrijving van Via Vierdaagse start dit jaar op 15 januari, drie weken vóór de eerste inschrijfperiode voor de Vierdaagse Nijmegen zelf. Deelnemers aan Via Vierdaagse zijn dus de eerste debutanten die zeker zijn van deelname aan de Vierdaagse.

Wees er snel bij!

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor Via Vierdaagse. Vol is vol, dus geïnteresseerden moeten er snel bij zijn! Voor meer informatie over het voorbereidingsprogramma en inschrijving kunnen zij terecht op www.viavierdaagse.nl.

Eerdere berichten

  • februari 2019
  • januari 2019
  • december 2018
  • november 2018
  • oktober 2018
  • september 2018

Inloggen extranet


  • OAD
    Nederlandse Loterij