Naar de inhoud

Regio Limburg

Gedenkwaardige novembermaand

KWBN krijgt per 1 januari 2019 een nieuw besturingsmodel én een nieuwe structuur voor verenigingsondersteuning. Op weg daar naartoe telt de maand november een aantal belangrijke markeerpunten in de vorm van onze laatste regiovergaderingen én een belangrijke Ledenraadvergadering.

Onze laatste regiovergaderingen vinden plaats in de periode van 7 tot en met 17 november. Daarmee sluiten we een belangrijke periode af en luiden we een nieuwe in. Een aantal van onze huidige regiovrijwilligers neemt afscheid; een groot deel gaat door binnen de nieuwe landelijke teams voor Verenigingsondersteuning.

Kortom, een belangrijk markeerpunt in de overgang naar een nieuw besturingsmodel en bovenal een nieuwe structuur voor Verenigingsondersteuning waarin onze lidorganisaties nog meer centraal komen te staan.

Laatste regiovergaderingen:

Datum Regio Plaats
07 november Overijssel-Flevoland Zwolle
08 november Gelderland Westervoort
08 november Limburg Sittard
10 november West Haarlemmerliede
14 november Noord Diever
17 november Brabant-Zeeland Tilburg


Ledenraadvergadering

Een ander gedenkwaardig moment wordt de vergadering van de Ledenraad op woensdag 21 november 2018. Naast het jaarplan en de begroting voor 2019 staan daar de nieuwe organisatie-statuten en het algemeen reglement op de agenda. Bovendien vindt tijdens de Ledenraadvergadering de voordracht en benoeming van kandidaten voor de nieuw te vormen Raad van Toezicht plaats.

Meer informatie

Wil je weten wat er per 1 januari 2019 allemaal verandert en waarom? In de onderstaande artikelen hebben we dat allemaal voor je op een rijtje gezet. De artikelen zijn geschreven in juni 2018, maar nog volledig actueel. Wat betreft de genoemde noodzakelijke voorbereidingen liggen we volledig op schema. 

 

Eerdere berichten

  • april 2019
  • maart 2019
  • februari 2019
  • januari 2019
  • december 2018
  • november 2018

Inloggen extranet


  • OAD
    Nederlandse Loterij