Naar de inhoud

Regio Limburg

 

Margratentocht, Hemelvaartsdag 10 mei 2018

Op Hemelvaartsdag 10 mei 2018 wordt de 65e editie van de Margratentocht georganiseerd. Er zijn 6 wandeltochten in afstanden van 8,3 – 12,5 – 19 – 26,9 – 33,7 en 42 km door de mooie natuur en het frisse groene landschap van Zuid-Limburg. De tocht van 19 km wordt aangemerkt als de Memorialwalk met een bezoek aan de imposante erebegraafplaats van 8.301 gevallen Amerikaanse militairen in de tweede wereldoorlog.

De Zuid-Limburgse streek rondom Margraten bestaand uit tal van prachtige plekken. Ook de nabijgelegen Belgische Voerstreek vormt het prachtige decor van de Margratentocht. In dit landschap ligt de dorpskern Sint Geertruid centraal waal al vele jaren de startplaats wordt ingericht. Dit jaren beleven we de Margratentocht voor de 65e keer.

Als deelnemer zult u onderweg op alle tochten intens genieten van de ontwakende natuur in de lente, het bos, de akkers en weilanden met de weelderige flora en fauna die deze streek zo bijzonder maken.

Voor meer informatie kunt ook terecht op onze website www.margratentocht.nl en u kunt ons tevens volgen via onze Facebook pagina www.facebook.com/margratentochtsintgertrudis.

Tot ziens op Hemelvaartsdag 10 mei 2018!

Inloggen extranet


  • Vrijbuiter Samen buiten
    OAD
    Nederlandse Loterij