Naar de inhoud

Regio Limburg

 

“KOM NOA WIENESROA”

Op Zondag 14 april 2019 organiseert wandelcomité De Minstreel te Wijnandsrade haar jaarlijkse lentetocht. Ook dit jaar hebben wij weer een prachtige route voor u uitgezet. Vanuit ons rustieke dorpje kan men prachtige wandelingen maken in alle windrichtingen. We hebben het voorrecht u te laten wandelen over vele kilometers van rijk groen voorziene bospaden en veldwegen waar u, niet gehinderd door enig verkeer, kunt  genieten van de natuur.

De tocht zal u leiden door de mooiste streken van Wijnandsrade, Aalbeek, Schimmert, Hulsberg, Valkenburg en Walem.  Laat u verassen en geniet van de weidse verzichten, de natuur in de holle wegen, en de mooie gehuchten en kastelen.

Veel van deze gehuchten hebben een metamorfose ondergaan. Oude boerderijen en woningen zijn opgeknapt en ieder gehucht heeft zo zijn eigen historie. Aan kapelletjes en veldkruizen ontbreekt het ook niet.

Kortom: een wandeltocht voor elk wat wils. Tussen al dit moois zijn diverse rustplaatsen ingericht waar u kunt genieten van een lekker stuk vlaai, een belegd broodje of een kom soep. Alle rustplaatsen zijn voorzien van sanitaire voorzieningen.
De afstanden bedragen  7 –  14 – 21 – 28 km. U kunt starten vanaf 08:00 uur tot 14:00 uur.

Dus: “KOM NOA WIENESROA” op zondag 14 april.

Startlocatie is het gemeenschapshuis, Oudenboschstraat 50 te Wijnandsrade.
Voor meer informatie: Dhr. Steeghs, telefoon 045-5242984 of kijk voor het laatste nieuws op www.fanfarewijnandsrade.nl

Inloggen extranet


  • OAD
    Nederlandse Loterij