Naar de inhoud
 

Wandellinks

KWBN websites

Naast deze website beschikt KWBN ook nog over andere websites. Wandelaars vinden een schat aan informatie op wandel.nl. Via Vierdaagse is ons speciale training- en begeleidingsprogramma voor debutanten van de Vierdaagse Nijmegen, WandelFit is hét platform voor wandelactiviteiten onder deskundige begeleiding en de Avond4daagse spreekt voor zich.

Wandelroutes

Als er bij u in de buurt geen leuke wandeltocht plaatsvindt, maar u tocht wilt wandelen, print u via deze sites snel een route uit. Let op: we deeplinken u direct naar het overzicht van gratis routes.

Hier vindt u tips voor overnachtingen tijdens het lopen van een langere wandelroute of in de buurt van mooie wandelgebieden:

Wandeltochten

De allerleukste wandeltochten vindt u natuurlijk op www.wandel.nl. Als u daar niet de wandeltocht vindt die u zoekt, kijk dan eens op de volgende websites.

GPS

GPS geeft wandelen een nieuwe dimensie. Er zijn diverse sites met informatie over GPS, overzichten van GPS-wandelroutes en de mogelijkheid om routes te downloaden op uw GPS-toestel. 

Wandelaars

Steeds meer wandelaars houden weblogs bij. Op hun wandelblogs bieden ze ontzettend veel informatie over voornamelijk wandeltochten. Sommigen schrijven, anderen fotograferen of filmen en weer anderen doen alle drie. Hieronder enkele tips. Lees ook het artikel uit het Wandelsportmagazine van mei 2012 voor meer tips: "Internet vol dagboeken van wandelaars".

Wandelorganisaties

Er zijn ook nog andere organisaties die zich inzetten voor Nederlandse wandelaars. 

Wandelen in het buitenland

Ook in het buitenland kunt u als wandelaar genieten. Hieronder een greep uit vele inspirerende websites:

Forums

Ze blijven erg populair:de internetfora. Hieronder een selectie:

Goede doelen

Steeds meer wandelaars wandelen ook voor anderen:

Diverse links

Wandel.nl is een complete wandelsite. Toch is er nog meer te vinden over wandelen op de volgende sites: