Naar de inhoud

Financieel steuntje voor wandelen met mensen met een beperking

Wil jouw vereniging aan de slag met wandelen voor mensen met een beperking? Grenzeloos Actief kan zorgen voor een financieel steuntje in de rug.

Met het programma Grenzeloos Actief wil het ministerie van VWS meer sport- en beweegaanbod realiseren voor mensen met een beperking, zowel verstandelijk, motorisch, als visueel of auditief (gehoor). In sommige gevallen komt ook aanbod voor mensen met een chronische of psychosociale aandoening in aanmerking. Voor het opzetten van aangepast aanbod kun je gebruik maken van het Stappenplan Samen Sporten

Aanvragen financiële steun

Wandelverenigingen of wandeltrainers die hiermee aan de slag willen, kunnen daarbij een financieel steuntje in de rug krijgen. Het gaat om een bedrag van maximaal € 950,- vanuit het Stimuleringsbudget Grenzeloos Actief. Aanvragen voor financiering van één of meer stappen uit het Stappenplan Samen Sporten krijgen daarbij voorrang. Aanvragen kan online, via een formulier waarop ook de voorwaarden voor een aanvraag staan vermeld. 

Aanvraagformulier Stimuleringsbudget Grenzeloos Actief

Gegevens contactpersoon KWBN

Na een aanvraag zal Grenzeloos Actief altijd instemming van KWBN vragen. Daarom moet je op het aanvraagformulier een aantal gegevens over de KWBN-contactpersoon invullen. Die gegevens zijn als volgt:

Contactpersoon: Bram Janssen
Organisatie + functie: KWBN, projectleider
Telefoon: 024-3655575
E-mail: b.janssen@kwbn.nl

Meer informatie

Wil je meer weten over Grenzeloos Actief? Kijk dan op de website van het programma.  Voor wandelspecifieke vragen kun je terecht bij de hierboven genoemde Bram Janssen

Eerdere berichten

Inloggen extranet


  • Hi-Tec 2014
    Vrijbuiter Samen buiten
    OAD
    Nederlandse Loterij