Naar de inhoud

FitStap in beweging

Nieuwe coachopleiding en introductiekorting deelnemers

Dit jaar introduceerden we FitStap, hét beweegprogramma om (weer) fit te worden. Op vrijdag 15 en zaterdag 16 juni 2018 vindt de volgende opleiding voor FitStap-coach plaats. Deelnemers aan het programma krijgen tot en met augustus een speciale introductiekorting.

Het FitStap-programma mag alleen worden aangeboden door gecertificeerde coaches met minimaal een niveau 3-vooropleiding. Zo garanderen wij de kwaliteit van het programma.

De opleiding van juni staat ook open voor trainers met een niet-wandelgerelateerde niveau 3-achtergrond. Speciaal voor hen is een wandeltechnische module aan de opleiding toegevoegd. Zo vergroten we ons potentieel aan coaches én FitStap-programma’s en maken we nog meer mensen bekend met wandelen.

Meer weten over de opleiding tot FitStap-coach?
Hier vind je alle informatie en een online inschrijfformulier.

Introductiekorting voor deelnemers

Deelnemers aan FitStap bieden we tot en met augustus een speciale introductiekorting. Zij kunnen met 50% korting inschrijven voor het programma. Voor slechts € 69,50 krijgen ze 12 weken begeleiding van een professionele coach. De coach verzorgt één keer in de week wandeltraining. Daarnaast ondersteunt hij hen bij het veranderen van hun leefstijl.

Via de FitStap app ontvangt de deelnemer opdrachten en tips op het gebied van gezonde voeding, mental coaching en cognitieve fitness. Daarnaast gaat de deelnemer twee keer per week op pad tijdens een individuele training, geïnspireerd door de app. Ook onderhoudt de deelnemer via de app contact met de coach.

Ken je geïnteresseerden in het FitStap-programma? Verwijs ze dan naar: www.fitstap.nl.

Eerdere berichten

  • juli 2020
  • juni 2020
  • mei 2020
  • april 2020
  • maart 2020
  • februari 2020