Naar de inhoud

Gezocht: twee vertegenwoordigers Platform Individuele Leden

Het Platform Individuele Leden (PIL) is één van de organen van de KWBN. Het vertegenwoordigt ruim 25.000 wandelaars die niet in verenigingsverband wandelen. In samenspraak met het KWBN-bondsbureau maakt het Platform zich sterk voor de verdere uitbouw van de community wandel.nl.

Het Platform beschikt over een vertegenwoordiging van Individuele Leden. Deze bestaat uit 15 vrijwilligers, die een aantal malen per jaar (in principe één maal per kwartaal) bijeenkomen. Zij adviseren KWBN gevraagd en ongevraagd over de inrichting en vormgeving van de wandelcommunity en borgen daarbij zo goed mogelijk de belangen van de individuele wandelaars. Uit deze 15 vertegenwoordigers worden voorts zes Ledenraadleden gekozen. Zij vertegenwoordigen het contingent individuele wandelaars binnen de Ledenraad, het hoogste orgaan van KWBN.

Profielschets

Binnen het Platform Individuele Leden bestaan momenteel twee vacatures voor de functie van Vertegenwoordiger Individuele Leden. Profielschets:

 • je bent een actieve wandelaar en draagt wandelen een warm hart toe;
 • je bent goed bekend met het gebruik van sociale media;
 • je hebt ideeën over de toepasbaarheid van ict-ontwikkelingen binnen het wandeldomein;
 • je bent een teamspeler;
 • je wilt graag meedenken over de toekomstige ontwikkelingen van wandelen in Nederland;
 • je bent bereid om de vergaderingen (enkele zaterdagen) bij te wonen;
 • je bent lid van KWBN.

Het betreft een onbezoldigde functie als vrijwilliger, maar KWBN kent wel een reiskostenvergoeding.

Meer informatie en aanmelden

Voor nadere informatie kun je een e-mail sturen aan de heer Loek Habraken, voorzitter van het Platform Individuele Leden: lhhabraken@kpnmail.nl

Aanmelding voor beide vacatures, voorzien van een beknopt CV, kan geschieden bij mevrouw Antoinet Van der Meer-Gertsen van het KWBN-bondsbureau: a.gertsen@kwbn.nl.

Eerdere berichten

Inloggen extranet


 • Hi-Tec 2014
  Vrijbuiter Samen buiten
  OAD
  Nederlandse Loterij