Naar de inhoud

Inschrijving Via Vierdaagse 2017 op punt van beginnen!

Ken je mensen in je omgeving die voor het eerst willen deelnemen aan de 101ste Vierdaagse? Met Via Vierdaagse vergroten zij hun kans op succesvolle deelname.

Volgende week maandag 16 januari 2017 om 08.00 uur start de inschrijving voor Via Vierdaagse. Ook aankomend jaar helpen KWBN en Stichting DE 4DAAGSE 1.500 debutanten op weg naar de Vierdaagse Nijmegen.

Zorgvuldige begeleiding

Deelnemers kunnen in de voorbereiding meedoen aan startbijeenkomsten, regionale trainingen en de Rode Kruis Bloesemtocht. Ook ontvangen ze een gratis account op VitalinQ. In deze digitale omgeving vinden deelnemers hun trainingsschema, kunnen ze wandelactiviteiten bijhouden en vragen stellen aan het Via Vierdaagse-begeleidingsteam. Uiteindelijk moet de 101ste Vierdaagse voor alle Via Vierdaagse-deelnemers het hoogtepunt worden.

Regionale trainingen

Voor de organisatie van regionale trainingen is inmiddels een oproep gedaan aan wandelverenigingen en wandeltrainers. Hen is gevraagd om in de periode maart t/m juni 2017 een aanbod voor Via Vierdaagse-deelnemers te doen.

Dat aanbod kan bestaan uit groepsdeelname aan een wandelevenement en/of wandeltrainingen (60-90 minuten per keer, met aandacht voor techniek, interval en/of kracht). Voorwaarde is dat de begeleiding plaatsvindt door een ervaren wandelbegeleider, dan wel gediplomeerde wandeltrainer. Het regionale aanbod wordt begin 2017 bekend gemaakt.

Kijk hier voor meer informatie over Via Vierdaagse.

Lees hier het persbericht over Via Vierdaagse (11 januari 2017)

 

Eerdere berichten

Inloggen extranet


  • Hi-Tec 2014
    Vrijbuiter Samen buiten
    OAD
    Nederlandse Loterij