Naar de inhoud

Jan Hacking Lid van Verdienste

Bij zijn afscheid als voorzitter van de regio Limburg is Jan Hacking benoemd tot Lid van Verdienste van KWBN. De bijbehorende onderscheiding ontving hij tijdens de regiovergadering op 11 mei uit handen van KWBN-directeur Paul Sanders.

Jan (rechts op de foto) kreeg de onderscheiding als dank voor zijn decennialange inzet en intensieve bestuurlijke betrokkenheid bij de wandelsport. Zo was Jan achtereenvolgens secretaris, penningmeester en voorzitter van wsv De Veldlopers, de vereniging waarvan hij als zevenjarig jongetje al lid werd. Jan was daarnaast bestuurslid en penningmeester van de Nacht van Gulpen en mede-organisator van het midweekwandelen rondom Gulpen.

Op regionaal en landelijk niveau was Jan actief als secretaris van de Limburgse en de Nederlandse Wandelsport Bond, als voorzitter van de KWBN Regio Limburg en als lid van diverse landelijke commissies. Als ware verbinder speelde hij een belangrijke rol tijdens de fusie tussen NWB en KNBLO-NL, maar ook in de samenwerking met de Belgische wandelbonden. En dat alles met een nooit aflatend enthousiasme en optimisme. Zoveel bevlogenheid verdient grote dank, respect en waardering.

Eerdere berichten

Inloggen extranet


  • Vrijbuiter Samen buiten
    OAD
    Nederlandse Loterij