Naar de inhoud

KWBN-acties Vierdaagse Nijmegen

De 101e Vierdaagse Nijmegen nadert met rasse schreden. Van 18 t/m 21 juli 2017 beleven weer tienduizenden wandelaars de ‘Walk of the World’. Als KWBN hebben we een aantal speciale acties voor leden en voor niet-leden.

Acties voor niet-leden

Voor Vierdaagse-deelnemers die nog geen KWBN-lid zijn, hebben we het KWBN Vierdaagse Optimaal Pakket. Voor slechts € 15 kunnen zij hiermee vier dagen gebruik maken van de rustpost Meetingpoint, krijgen ze een handige gadget én profiteren ze van de voordelen van het KWBN-lidmaatschap.

Geïnteresseerden kunnen zich vanaf 5 mei 2017 aanmelden via wandel.nl. Daarnaast kunnen deelnemers voorafgaand aan de Vierdaagse het pakket afnemen bij onze stand op de Wedren vanaf 16 juli 2017. De komende maanden besteden we op onze website, social media, nieuwsbrieven, via een persbericht, in het Vierdaagse magazine en op diverse manieren aandacht aan deze actie. Het doel is 500 nieuwe leden te werven.

Acties voor leden

KWBN ontvangt al haar Vierdaagse lopende leden als vanouds graag op de rustpost Meetingpoint. Op deze rustpost met zitgelegenheid kunnen zij koffie en thee kopen en gebruik maken van de toiletten. Ook is er spierverzorging en krijgen de wandelaars iedere dag een lekkere versnapering. Onze leden krijgen toegang op vertoon van een speciale button. Deze krijgen zij vóór de Vierdaagse automatisch per post thuisgestuurd.

Voor leden die gebruik willen maken van extra verzorging, bieden we het Pluspakket aan. Hiermee krijgen zij toegang tot het aangrenzende Pluspoint met overdekte zitgelegenheid, maaltijden en massages. Het Pluspakket kost € 27,50. Aanmelden is mogelijk vanaf 5 mei 2017 via wandel.nl. Leden vinden meer informatie over het Pluspakket op onze website en wij informeren hen via de nieuwsbrief Wandel.nl en social media.

Via Vierdaagse-deelnemers

Deelnemers aan Via Vierdaagse hebben automatisch toegang tot het Meeting- en Pluspoint. Ook zij krijgen de button die toegang tot de rustposten verschaft automatisch per post thuisgestuurd.

Eerdere berichten

Inloggen extranet


  • Hi-Tec 2014
    Vrijbuiter Samen buiten
    OAD
    Nederlandse Loterij