Naar de inhoud

KWBN kiest voor BCM Media als uitgever

Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) heeft een uitgeefovereenkomst getekend met BCM Media uit Eindhoven. De overeenkomst betreft de uitgave van Wandel.nl, het officiële magazine voor leden van KWBN. De partijen zijn de samenwerking aangegaan tot eind 2020.

Naast het uitgeven van het magazine hebben KWBN en BCM Media de intentie uitgesproken ook samen te werken voor online content op wandel.nl en toekomstige online kanalen. Eva van Meijl is bij BCM Media de nieuwe hoofdredacteur van Wandel.nl.

Marktgerichte aanpak KWBN

Paul Sanders, directeur bij KWBN: “In 2017 hebben we op basis van marktonderzoek een merkenstrategie vastgesteld, die de basis is voor de verdere ontwikkeling van wandelproducten voor alle typen wandelaars. De komende jaren staat een marktgerichte aanpak hoog op de agenda, zonder daarbij onze oorsprong, de ledenstructuur, uit het oog te verliezen. In BCM Media hebben wij een partner gevonden met wie wij gezamenlijk de klantreis gaan doorlopen met ons magazine, maar ook op digitaal gebied.”

Volledige ondersteuning BCM Media 

Alex M. Wiersma, directeur-uitgever bij BCM Media: “We zijn bijzonder trots op deze nieuwe samenwerking met KWBN. Deze professionele sportbond is gedreven zich nog verder te ontwikkelen tot hét platform voor alle wandelaars in Nederland. We gaan hen daarin met waardevolle content in print en digitaal volledig ondersteunen.”

BCM Media is uitgever van special interest publieksmagazines als Buitenleven, Toeractief, Jazzism en Luister. Daarnaast is BCM Media gespecialiseerd in custom publishing media met titels als Bridge (voor Nederlandse Bridgebond), LuzacMag (voor Luzac) en Dichterbij (voor lokale Rabobanken). BCM Media b.v. is onderdeel van de Forum Media Group.

Eerdere berichten

  • februari 2019
  • januari 2019
  • december 2018
  • november 2018
  • oktober 2018
  • september 2018

Inloggen extranet


  • OAD
    Nederlandse Loterij