Naar de inhoud

KWBN op Fiets en Wandelbeurs 2017

Na een jaar afwezigheid maakt KWBN in februari zijn rentree op de Fiets en Wandelbeurs. Met een professionele stand die het buitengevoel ademt én met aansprekende partners vertellen we de beursbezoekers vol enthousiasme wat Wandel.nl hen te bieden heeft.

De Fiets en Wandelbeurs vindt plaats op zaterdag 11 en zondag 12 februari in de Jaarbeurs te Utrecht. De beurs is beide dagen van 10.00–17.00 geopend voor bezoekers.

Onze Wandel.nl-stand bestaat uit de volgende pijlers:
1. Evenementen – met medewerking van de Vierdaagse Apeldoorn en de Drents Friese Woud Wandelvierdaagse maken we de bezoekers enthousiast voor georganiseerd wandelen.
2. Materiaal – Hi-Tec presenteert haar wandelschoenen.
3. Reizen – medewerkers van Oad vertellen over hun wandelreisaanbod.
4. Routes – vrijwilligers van Wandelnet presenteren hun wandelgidsen. 

Impressie KWBN/Wandel.nl-stand 

Tocht door Wandel.nl

Vanuit KWBN willen we de naamsbekendheid van Wandel.nl vergroten en de wandelaar de meerwaarde van Wandel.nl laten ervaren. Wandel.nl is Jouw Wandelwegwijzer. Met een korte film nemen we de bezoekers mee op een tocht door (de website) Wandel.nl. Zij lopen van de online wereld zó de echte wereld in. Enthousiast geworden, kunnen zij zich direct inschrijven op onze nieuwsbrief. Daarbij maken ze ook nog kans op een mooie prijs.

Korting op toeganskaarten

Wil je de Fiets en Wandelbeurs zelf bezoeken. Maak dan gebruik van de Wandel.nl-kortingsactie op toegangskaarten.
Je vindt ons in hal 4, stand 4.B.30.

Eerdere berichten

  • juli 2021
  • juni 2021
  • mei 2021
  • april 2021
  • maart 2021
  • februari 2021