Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Nieuws

KWbN zoekt een oproepkracht online inschrijven

Heb jij zin in een uitdagende klus bij de leukste sportbond van Nederland? Wij zijn op zoek naar een oproepkracht die ons ondersteunt bij het online inschrijven voor wandeltochten en Avond4daagsen. Deze baan kun je naast je studie doen, als parttime kracht of als je 'in-between-jobs' bent.

Header | KWbN zoekt een oproepkracht online inschrijven

Over de functie

KWbN biedt wandelorganisaties de kans gebruik te maken van ons eigen online inschrijfsysteem. Hiermee kunnen tienduizenden wandelaars eenvoudig tickets aanschaffen voor hun wandelevenementen via verschillende devices.

Het systeem biedt organisatoren meerdere mogelijkheden. Zo kunnen zij naast tickets ook andere producten verkopen. Of extra exposure voor hun eigen evenement genereren via onze mediakanalen, zoals ons platform Wandel.nl of Magazine Wandel.nl.

Jouw werkzaamheden

Als oproepkracht ben je een onmisbare schakel tussen de klant (organisatoren van wandeltochten en -evenementen), KWbN en ons systeem. Je beantwoordt mailtjes en belt met wandelorganisaties die interesse hebben in ons systeem. Je luistert, haalt behoeften op, informeert over de mogelijkheden en adviseert over de best passende oplossing.

Als een organisatie een keuze heeft gemaakt, verzamel en registreer je alle benodigde informatie. Daarna ga je aan de slag met het inrichten van de inschrijfmodule in onze CMS/CRM-systemen. Als de inschrijving voor het evenement openstaat, houd je contact om service te verlenen. Na afloop van het evenement zorg je voor een correcte en zorgvuldige afhandeling. Bij dit alles werk je samen en stem je af met collega's vanuit diverse disciplines.

Wie ben jij?

Je bent vooral enthousiast en in staat om deze mooie klus op te pakken. Je houdt van uitdaging, schakelt gemakkelijk met anderen en behoudt van nature overzicht. Verder:
• Je werkt op MBO+ of HBO-niveau.
• Je pakt graag de telefoon om wandelorganisaties te adviseren en ondersteunen.
• Je werkt gemakkelijk samen, maar pakt zaken ook zelfstandig op en aan.
• Je bent handig met Excel en bij voorkeur bekend met CRM/CMS-systemen.

Wat levert het jou op?

  • Een hele leuke parttime of bijbaan, die prima is te combineren met bijvoorbeeld een studie.
  • Een passend salaris.
  • Mogelijkheid tot werken vanuit huis en/of ons kantoor centraal in Nijmegen.
  • Werkdagen en werktijden in onderling overleg te bepalen.
  • Mogelijkheid jezelf te ontwikkelen in een moderne en dynamische sportorganisatie en samen te werken met fijne collega’s.

Morgen al beginnen?

Ben je geïnteresseerd, geschikt en vrij? Reageer dan meteen. We gaan dan graag snel het gesprek met je aan. Vinden we elkaar, dan kun je meteen starten!

Stuur jouw beknopte motivatie en CV naar r.dekrijger@kwbn.nl. Wil je meer weten? Bel dan met Roel de Krijger, manager Ledenservice: 06-38755727.