Naar de inhoud

Laat deelnemers aan je wandeltocht profiteren van Perskindol

Ben je aangesloten bij KWBN en organiseer je dit jaar nog een wandelevenement? Dan kun je tot en met 24 mei samples met Perskindol-gel bestellen om uit te delen aan je deelnemers. Die zullen daar blij mee zijn, want de gel helpt bij het herstel van vermoeide en stramme benen en heeft een prettig verkoelend effect.

KWBN werkt samen met Perskindol om de benen van wandelaars een extra steuntje te geven. Daarom is Perskindol dit jaar met spierverzorgende producten live aanwezig bij 10 grote wandelevenementen.

Gratis samples

Ook deelnemers aan andere KWBN-evenementen kunnen van de positieve effecten van Perskindol profiteren. Daartoe kunnen onze lidorganisaties gratis samples met Perskindol-gel bestellen. Deze kleine gele zakjes kun je tijdens je wandelevenement uitdelen aan deelnemers of meegeven in een eventuele goodie-bag

Tot 24 mei bestellen

Samples voor je wandelevenement(en) in 2019 kun je tot en met 24 mei aanstaande bestellen. Voor je bestelling gaan we uit van 1 sample per deelnemer. Organiseer je een meerdaags evenement, dan tel je de aantallen deelnemers per dag bij elkaar op.

De samples worden uiterlijk in de week voorafgaand aan je evenement bezorgd op het adres dat je opgeeft. De samples worden met DPD verstuurd en altijd op werkdagen geleverd. Je ontvangt per mail een track & trace om je pakket te volgen. Houd hiertoe ook je ongewenste mail/SPAM in de gaten.

Direct online samples bestellen

Eerdere berichten

  • mei 2020
  • april 2020
  • maart 2020
  • februari 2020
  • januari 2020
  • december 2019