Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Nieuws

Vacature: Communicatie- en projectmedewerker

Ben jij op zoek naar de perfecte baan? Een functie waarbij geen dag hetzelfde is? Al jouw creatieve vaardigheden worden aangesproken? En je ook nog eens werkt binnen een fijn team? Jouw baan heb je zojuist gevonden! Tenminste … als je beschikt over de juiste vaardigheden, instelling en energie. Nieuwsgierig? Lees dan vooral door!

Team uitgebeeld met blokjes met mensen erop en een vraagteken

Wie zijn wij?

Bij Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN) vinden wij het geweldig dat steeds meer mensen ontdekken hoe heerlijk wandelen is. Het is immers goed voor lichaam en geest en past perfect binnen een gezonde leefstijl. En wij willen dat iedereen dat weet én ervaart. Dat is onze missie waar we met ons 21-koppige bureau keihard aan werken.

Ooit begonnen als traditionele sportbond (onder andere bekend van de Avond4daagse en de 4Daagse Nijmegen, die ken je vast 😉), zijn we steeds meer brancheorganisatie geworden voor álle wandelaars. Of je nu wandelt voor je plezier, om nieuwe gebieden te ontdekken, om een prestatie neer te zetten, om fit te worden of voor de gezelligheid, KWbN is er voor jóu! Of je nu graag aan wandelevenementen deelneemt of zelfstandig hiket door de natuur. Of je nu wat ouder bent of nog piepjong (ja, wandelen is tegenwoordig ook hip & happening onder jongeren), wij zijn er. Met informatie en inspiratie op maat, via de kanalen waar jij gebruik van maakt, online of offline.

Kwbn 8509 LDW 1600 (1)

Ontwikkeling

De wandelmarkt is in beweging, en hoe! Inmiddels wandelen meer dan 10 miljoen mensen. Ook steeds meer jongeren trekken dus de (ook steeds hipper wordende) wandelschoenen aan. Maar ook door de toenemende aandacht voor preventie op gezondheidsgebied gloren er meer en meer kansen aan de horizon. Geen wonder dan ook dat onze organisatie steeds meer marketing gedreven wordt. En daarom hebben we jou nodig!

De functie

Voor onze projectmanagers zoeken wij een gedreven communicatie- en projectmedewerker (1 fte) waar de energie vanaf spat. Jij bent direct betrokken bij de ontwikkeling van de verschillende programma’s, zowel op het gebied van communicatie als organisatie. Je bent goed in het organiseren van trainingen, opleidingen en bijeenkomsten. Je geeft uitvoering aan logistieke processen. Maar bent ook in staat om berichten voor nieuwsbrieven, websites en andere (media)kanalen te schrijven en te plaatsen. Kortom: je bent niet bang om je handen vies te maken, stroopt graag je mouwen op en staat met je laarzen in de modder (tot zover de cliché’s 😊). Samen met tien collega’s maak jij deel uit van ons marketingteam.

Wie ben jij?

Als communicatie- en projectmedewerker zie jij kansen en denk en werk je actief mee. Je beschikt over een flinke dosis organisatietalent. En jouw teksten raken altijd de juiste snaar.

Bovendien:

  • Heb je een afgeronde HBO-opleiding.
  • Beheers je de Nederlandse taal zeer goed.
  • Heb je een hands-on mentaliteit, ben je flexibel en schakel je moeiteloos en snel tussen verschillende projecten.
  • Is ervaring met CMS-systemen (het liefst Umbraco), online-marketing tools (Active Campaign, Coosto) en de inzet van social media een pre.

Dat je een echte teamplayer bent, spreekt voor zich.

Wat levert het jou op?

Bij KWbN staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en dynamiek te wachten in een snel groeiende en veranderende markt. Je gaat aan de slag in een organisatie die volop in ontwikkeling is.

Kortom, reken op:

  • Een uitdagende functie binnen een enthousiaste, innovatieve en lerende organisatie.
  • Een marktconform salaris en reiskostenvergoeding.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een laptop en mobiele telefoon.
  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in de vorm van opleidingen en trainingen
  • Ambitieuze, professionele en gespecialiseerde collega’s (met wie het ook goed toeven is).
Reactie Op Vacature Marketing

Reageren

Ben jij de persoon die we zoeken? We horen het graag. Stuur jouw motivatie en CV naar info@kwbn.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gijs Janssen (Manager Marketing & Partnerships) via g.janssen@kwbn.nl of 06-47110847. Margot, Arjanne, Pieter, Suze, Sil, Suzanne, Lizanne, Wytzen, Mariëlle en Gijs kunnen niet wachten tot je er bent om ons team te versterken. Dat kan over een maand zijn, maar je mag ook morgen al beginnen.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.