Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Nieuws

Vacature Medewerker Marketing en Communicatie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een baan vol afwisseling, die een beroep doet op jouw creatieve vaardigheden en waar jij jouw eigen verantwoordelijkheden hebt? Wil jij meewerken aan een maatschappelijk doel en daarvoor jouw commerciële manier van denken inzetten? En dat ook nog in een geweldig team met fijne collega’s? Zoek dan niet verder en lees snel door!

Twee vrouwen wandelen door het bos

Wie zijn wij?

Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN) is een moderne en marktgerichte organisatie met een bevlogen team medewerkers. Binnen KWbN is geen dag hetzelfde. De organisatie is volop in beweging; we ontwikkelen ons van een traditionele ledenorganisatie naar een klantgerichte brancheorganisatie die er voor iedereen is die iets wil met wandelen.

En die wandelmarkt groeit enorm! Inmiddels wandelen meer dan 10 miljoen mensen. Ook steeds meer jongeren trekken de wandelschoenen aan. En door de toenemende aandacht voor preventie op gezondheidsgebied gloren er meer en meer kansen aan de horizon. Geen wonder dan ook dat onze organisatie steeds meer marketing gedreven wordt.

Meisje houdt Avond4daagse medaille omhoog en lacht

Nieuwe collega

Met ons platform Wandel.nl bereiken en beraken we 3,5 miljoen wandelaars. Mensen die we inspireren meer te bewegen en het beste uit wandelen te halen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat dat leidt tot een gezonder en gelukkiger leven. En andersom inspireren de gebruikers van Wandel.nl ons ook. Met inzichten, ideeën en data. Alles wat we doen, doen we voor de wandelaar. En dat wordt steeds meer. Daarom hebben we jou nodig!

Binnen het team ‘Programma’s en Projecten’ focussen we ons op eigen programma’s/projecten en activaties van partners en stakeholders; van Avond4daagse tot Eneco Clean-Up Walk en van Training/Begeleiding tot Peuter4daagse. Binnen dat team verwelkomen wij graag een nieuwe collega.

Wat doet de Marketing- en communicatiemedewerker?

Als Marketing- en communicatiemedewerker (1fte) overzie jij alle communicatiestromen, processen en acties die bij de verschillende programma’s en projecten relevant zijn. Jij ontwikkelt de marketingcommunicatieplannen en/of acties en voert deze uit of laat deze uitvoeren.

In deze dynamische functie ben jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en beheersen van communicatiematerialen en content (nieuwsbrieven, social media, websites, webinars, video’s). Maar ook het organiseren van bijeenkomsten en het managen van de projecten pak jij moeiteloos op. Zo maak je als Marketing- en communicatiemedewerker ook planningen en beheer je de budgetten van verschillende subprojecten. Vanzelfsprekend ben jij ook in staat om leveranciers te briefen, met ze te onderhandelen en ze vervolgens inhoudelijk aan te sturen.

Uiteraard doe je dit niet alleen. Samen met de teamleider bepaal je de inhoud en koers van de werkzaamheden om vervolgens de projecten binnen de gestelde deadlines en naar ieders tevredenheid te voltooien.

Laptop, mobiel en hand die op een kladblok schrijft

Wie ben jij?

Onze ideale nieuwe collega:

 • heeft een achtergrond in communicatie en marketing en/of projecten
 • heeft enkele jaren ervaring op dit gebied
 • blinkt uit in mondelinge en schriftelijke communicatie
 • heeft HBO werk- en denkniveau
 • is een creatieve denker (strategie) maar ook een doener (uitvoering)
 • is in staat te schakelen tussen meerdere projecten zonder de regie te verliezen
 • heeft oog voor details en levert kwaliteit
 • is oplossingsgericht, flexibel en daadkrachtig

Dit hebben wij te bieden

 • Een afwisselende baan in een jong en dynamisch team
 • Vrijheid, flexibiliteit en veel ruimte voor eigen invulling van werkzaamheden
 • Marktconform salaris (schaal 8 CAO Sport)
 • Een gezellige werkplek in Nijmegen en mogelijkheden om vanuit thuis of elders te werken
Wijzende vinger

Solliciteer

Ben jij iemand die gemakkelijk en graag verbindt met anderen, niet in hokjes denkt maar naast de vaste werkzaamheden en projecten ook graag teamoverstijgend (mee)denkt en doet? En krijg jij een kick van zo nu en dan ‘met de poten in de modder staan’? Dan maken wij graag kennis!

Stuur jouw motivatie en CV naar info@kwbn.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Margot Vandermeulen (Teamleider Programma’s & Projecten) via m.vandermeulen@kwbn.nl of 06-30113081

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.