Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Nieuws

Vacature Online Support Specialist

Wij zijn op zoek naar een communicatieve techneut (of een technische communicatiekracht). Help jij wandelorganisaties bij de organisatie en promotie van hun evenementen met behulp van onze systemen? Ben jij als geen ander in staat om technische toepassingen toegankelijk te maken voor diverse doelgroepen? Kun jij de werking van software in begrijpelijk taal uitleggen? Zit klantvriendelijkheid je in het bloed? En ben je daarnaast ook commercieel ingesteld? Dan vragen wij jou: wanneer kun je beginnen?

Team uitgebeeld met blokjes met mensen erop en een vraagteken

Wie zijn wij?

Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN) heeft de ambitie om zoveel mogelijk mensen in beweging te brengen, door middel van de meest laagdrempelige vorm van bewegen, namelijk wandelen. Samen met wandelorganisaties doen we ons best een zo passend mogelijk wandelaanbod te creëren. We faciliteren organisaties door hen handvaten en online producten (zoals ons online inschrijfsysteem) te bieden, waardoor zij in staat zijn wandeltochten- en evenementen te organiseren!

Daarnaast zijn we de initiatiefnemer van Wandel.nl: hét inspiratieplatform voor alle wandelaars. Of je nu informatie zoekt over wandeluitrusting, tips wilt hebben over een verantwoorde opbouw van jouw wandelschema, wilt weten waar je een verrassende route kunt lopen of inspiratie zoekt over wandelevenementen. Je vindt het op Wandel.nl.

Kwbn 8509 LDW 1600 (1)

Ontwikkeling

De wandelmarkt is in beweging, en hoe! Inmiddels wandelen meer dan 10 miljoen mensen. Ook steeds meer jongeren trekken dus de (ook steeds hipper wordende) wandelschoenen aan. Maar ook door de toenemende aandacht voor preventie op gezondheidsgebied gloren er meer en meer kansen aan de horizon. Geen wonder dan ook dat onze organisatie steeds meer marketing gedreven wordt. Met het inspiratieplatform Wandel.nl bereiken en beraken we ruim 3, 5 miljoen wandelaars. Het is dan ook dé plek waar we de evenementen van de wandelorganisaties promoten. En daarbij hebben we jouw hulp nodig!

De functie

Als Online Support Specialist ben je een onmisbare schakel tussen de klant (organisatoren van wandeltochten en -evenementen), KWbN en ons systeem. Je beantwoordt mailtjes en belt met wandelorganisaties die interesse hebben in onze online producten (Online Inschrijven, Online Calamiteitenplan en Wandelagenda). Je luistert, haalt behoeften op, informeert over de mogelijkheden en adviseert over de best passende oplossing.Als een organisatie gebruik wil maken van (één van) onze producten, verzamel en registreer je alle benodigde informatie. Daarna ga je aan de slag met het verwerken of inrichten van de informatie in onze CMS-/CRM-systemen. Als de inschrijving voor het evenement openstaat, houd je contact met de organisatie om service te verlenen. Na afloop van het evenement zorg je voor een correcte en zorgvuldige afhandeling. Je werkt samen met en stemt af met collega’s vanuit diverse disciplines.

Kort samengevat houd jij je bezig met:

  1. ondersteuning bij vragen rondom de online organisatie en promotie van evenementen;
  2. ondersteuning bij de technische inrichting van Online Inschrijven;
  3. advisering rondom de inzet van online producten van KWbN (Online inschrijven / Online Calamiteitenplan, etc);
  4. ondersteuning (samen met frontoffice) van diverse vrijwilligers met hun werkzaamheden op onze portals t.b.v. ledenadministratie, evenementendatabase en organisatiebeheer;
  5. het maken van data-analyses op het gebied van managementinformatie, zowel voor de marketing- als de ledenorganisatie.

Wie ben jij?

Jij bent als geen ander in staat de schakel te zijn tussen techniek en de mens. Technische zaken kun jij probleemloos vertalen in lekentaal. Je hebt een groot inlevingsvermogen, houdt van uitdaging, schakelt gemakkelijk met anderen en behoudt van nature overzicht. Bovenal ben je enthousiast en in staat om deze mooie klus op te pakken.Verder:• werk je op MBO+- of HBO-niveau;• pak je graag de telefoon om wandelorganisaties te adviseren en ondersteunen;• werk je gemakkelijk samen, maar pak je zaken ook zelfstandig op en aan;• ben je handig met Excel en bij voorkeur bekend met CRM-/CMS-systemen;• ben je analytisch sterk.

Wat levert het jou op?

• Een afwisselende functie van 32-38 uur in een dynamische organisatie.• Een passend salaris (schaal 7 CAO Sport).• De mogelijkheid om te werken vanuit huis en/of ons kantoor centraal in Nijmegen.• Werkdagen en werktijden in onderling overleg te bepalen.

Reactie Op Vacature Marketing

Reageren

Ben jij de persoon die we zoeken? We horen het graag. Stuur jouw motivatie en CV naar l.vanbergen@kwbn.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Luuk van Bergen (Teamleider Service & Bondgenoten) via l.vanbergen@kwbn.nl of 06-30068711. Miranda, Antoinet, Lilian, Jan, Arjanne en Luuk kunnen niet wachten tot je er bent om ons team te versterken. Dat kan over een maand zijn, maar je mag ook morgen al beginnen.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.