Naar de inhoud

Verkiezing Vereniging van het Jaar start op 2 april!

Op 2 april start de 2e editie van de Verkiezing Vereniging van het Jaar. Dé verkiezing waar jij als vereniging in de spotlights staat en de kans krijgt om te laten zien wie jullie zijn, wat jullie uniek maakt en wat jullie kracht is. Waar je erkenning en waardering krijgt voor al het moois dat bij jullie vereniging plaatsvindt.

Misschien staat jouw club tijdens de nominatiefase in de bijlage van het regionale dagblad, of staan jullie tijdens de stemfase met een artikel in de krant of maakt de redactie een videoportret van jouw club. En als winnaar van de titel ‘Vereniging van het Jaar 2019’ win je bovendien masterclasses waarmee je jouw club verder kunt ontwikkelen. Ook krijg je een professionele verenigingsfilm waarmee je de club nog meer in de schijnwerpers kunt zetten.

Wil je als eerste geïnformeerd worden over de volgende editie van de Verkiezing Vereniging van het Jaar en heb je de intentie om aan de verkiezing mee te doen? Vul dan jouw gegevens in via de volgende link. Dan ontvang je op 2 april automatisch een berichtje om deelname te bevestigen: https://www.verenigingvanhetjaar.nl/voorinschrijving.

Succes wsv OLAT in 2018

De verkiezing 'Vereniging van het Jaar' is een initiatief van NOC*NSF, Kunstbende en het LKCA samen met de Rabobank. Doel is om de kracht van sport- en cultuurverenigingen bij zoveel mogelijk Nederlanders in de schijnwerpers te zetten. In 2018 deden aan de verkiezing 668 verenigingen mee: 443 sportverenigingen en 225 cultuurverenigingen.

Bij de sportverenigingen deden ook zes wandelverenigingen mee. Wsv OLAT kwam met ruim 1.000 stemmen het verst. De wandelsportvereniging werd winnaar van de gemeente Sint-Oedenrode én van de provincie Noord-Brabant. Als provinciewinnaar drong wsv OLAT door tot de landelijke eindronde. Pas daar legde de vereniging het af tegen andere sportverenigingen, waaronder de uiteindelijke winnaar basketballvereniging Crackerjacks. 

Voor meer informatie kun je terecht op de website van de jaarlijkse verkiezing

Eerdere berichten

  • juli 2020
  • juni 2020
  • mei 2020
  • april 2020
  • maart 2020
  • februari 2020