Naar de inhoud

Via Vierdaagse 2017 is vol!

De inschrijving voor Via Vierdaagse is maandagochtend 13 februari gesloten. Het afgelopen weekend zijn de laatste inschrijvingen binnen gekomen. Ook dit jaar begeleiden KWBN en Stichting De 4DAAGSE 1.500 debutanten naar de 101ste Vierdaagse Nijmegen.

De inschrijving is op maandag 16 januari om 08.00 uur van start gegaan en precies vier weken later verwelkomt KWBN 1.500 nieuwe leden. Voor deze debutanten kan de voorbereiding naar de Vierdaagse Nijmegen officieel van start gaan.
 

Startbijeenkomsten

Door heel Nederland worden of zijn er Via Vierdaagse-startbijeenkomsten georganiseerd. Om precies te zijn op 17 verschillende locaties. De allereerste startbijeenkomst vond plaats in Huissen op 29 januari en de laatste startbijeenkomst vindt plaats in Breda op zondag 12 maart.

 

De startbijeenkomst is voor iedere deelnemer de kick-off van Via Vierdaagse. Samen met andere deelnemers volgen ze een presentatie van een professionele wandeltrainer en/of ervaren Vierdaagse wandelaar. Daarin wordt uitleg gegeven over de opbouw en intensiteit van het trainingsschema, het gebruik van VitalinQ en worden er praktische tips gegeven die van pas komen tijdens het lopen van de Vierdaagse Nijmegen. Na het volgen van de presentatie wordt er een praktijktraining gegeven in de buitenlucht. Hier ligt de focus op het bepalen van het juiste wandeltempo en looptechniek.

 

Eerdere berichten

Inloggen extranet


  • Hi-Tec 2014
    Vrijbuiter Samen buiten
    OAD
    Nederlandse Loterij