Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Kinderen voor Kinderen lanceert Avond4daagse lied!

Avond4daagse 2022 wordt er één om nooit te vergeten. Kinderen voor Kinderen schreef namelijk speciaal over de Avond4daagse een lied! Het nummer “Avond4daagse” wordt 20 mei gelanceerd via Zapp (NPO3), Spotify en YouTube en natuurlijk via www.avond4daagse.nl. En dat gaan we vieren! Help jij mee om ons nieuwe Avond4daagse lied overal bekend te maken?

Kinderen van Kinderen voor Kinderen dansen over straat
Foto: Wiebke Wilting

Videoclip

“Avond4daagse” is een eigentijds en swingend nummer dat alle deelnemers uit volle borst mee kunnen zingen. Op 20 mei om 15.25 uur wordt niet alleen het nummer, maar ook de bijbehorende videoclip gelanceerd op Zapp (NPO3). Bij het lied hoort ook een dansje dat te zien is in de videoclip. 

Week van de Avond4daagse – Kinderen voor Kinderen

Vanaf 20 mei wordt het nummer groots onder de aandacht gebracht via de kanalen van Kinderen voor Kinderen en de Avond4daagse. Ook dopen we de Week van de Avond4daagse dit jaar om tot: Week van de Avond4daagse – Kinderen voor Kinderen! De Week van de Avond4daagse vindt plaats van 30 mei t/m 3 juni 2022. 

Kinderen van Kinderen voor Kinderen wandelen door de natuur
Foto: Wiebke Wilting

Promotie

Het is de bedoeling dat “Avond4daagse” hét lied wordt voor de komende jaren. We roepen je dan ook op om het nummer veel te draaien tijdens jouw Avond4daagse. Ook kun je het nummer verspreiden via jouw website en social mediakanalen door te linken naar Spotify en/of YouTube. Samen kunnen we ervoor zorgen dat heel Avond4daagse-wandelend Nederland het nummer in no time meezingt! 

Songtekst video

Binnenkort tref je in de toolkit verschillende middelen aan om jou te helpen ons Avond4daagse-lied te promoten. Daarnaast is er een leuke actie gekoppeld aan de release. We roepen kinderen op vóór 3 juni een video in te sturen waarin zij het nummer meezingen. Een aantal van deze video’s wordt gebruikt in de officiële Kinderen voor Kinderen songtekstvideo die 10 juni uitkomt. Zo wordt het voor kinderen nóg leuker en makkelijker om het nummer te leren zingen. Insturen van de video kan via www.kinderenvoorkinderen.nl 

Avond4daagse logo Kinderen voor Kinderen

Kinderen voor Kinderen

Kinderen voor Kinderen is al ruim 40 jaar een begrip in Nederland. Het koor brengt ieder jaar een nieuw album uit boordevol liedjes over onderwerpen die kinderen aan het hart gaan. Kinderen voor Kinderen is o.a. bekend van de jaarlijkse nummers rondom de Koningsspelen en de Boekenweek. We zijn trots dat we dankzij de samenwerking met Kinderen voor Kinderen beschikken over een nieuw eigentijds Avond4daagse-lied en zo ons evenement nog meer kunnen promoten.