Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Online Calamiteitenplan verbeterd

Het Online Calamiteitenplan is vernieuwd en verbeterd! Het is nu nog gebruiksvriendelijker. Maak je al gebruik van het Online Calamiteitenplan? Dan krijg je versie 2.0 automatisch tot je beschikking als je inlogt.

Verkeersregelaar geeft aanwijzingen

Veiligheid

Aan veiligheid van evenementen wordt in ons land veel belang gehecht. Daarom ontwikkelden we in 2018 het Online Calamiteitenplan. Met dit softwareprogramma maak je voor je eigen wandeltocht of Avond4daagse binnen 2 uur een calamiteitenplan op maat. Inmiddels was het tijd voor een update. Deze kwam tot stand naar aanleiding van een brainstormsessie en testfase met gebruikers, waaronder enkele Avond4daagse organisaties.

Verbeteringen

De 2.0-versie maakt het gebruikers nóg makkelijker om een eigen calamiteitenplan op te stellen. Zo kun je nu met meerdere gebruikers hetzelfde plan inzien en bewerken. Ook zijn er meer documenten optioneel gemaakt voor kleinere verenigingen. Daarnaast zijn er verbeteringen in de inhoud (kennisbank), in de manier van vragen stellen en in de  antwoordmogelijkheden. Dit is slechts een greep uit de aanpassingen. Een totaaloverzicht lees je in de mail die Synanta (het bedrijf achter de software van het Online Calamiteitenplan) deze week verstuurde aan de huidige gebruikers.

Nieuwe gebruikers

Maak je nog geen gebruik van deze softwaretool? Mis jouw kans niet om gratis van deze handige tool gebruik te maken. Klik hier, lees meer en zorg dat jij ook voldoet aan de actuele wet- en regelgeving.