Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Stel jouw vragen tijdens het online vragenuurtje

Nu veel organisatoren weer begonnen zijn met de voorbereidingen van de Avond4daagse, merken we dat er best veel vragen zijn. Op maandag 14 maart bieden we je daarom de gelegenheid om jouw vragen online te stellen aan ervaringsdeskundigen Arie Warnars en Jan Willem Vogels. Het online vragenuurtje duurt van 19.00 - 20.00 uur. Ben jij erbij?

Man achter laptop

Stel jouw vraag

Tijdens het vragenuurtje kun je alle vragen stellen waar je tegenaan loopt bij de opstart en organisatie van jouw Avond4daagse. Arie en Jan Willem hebben uitgebreide kennis over en ervaring met het organiseren van een Avond4daagse en het vergunningentraject.

Je kunt jouw vragen vooraf indienen via info@avond4daagse.nl, maar dat hoeft niet. Je kunt ze ook tijdens het vragenuurtje stellen.

Verkeersregelaar Bij Avond4daagse

Spelregels

Om het vragenuurtje soepel te laten verlopen hebben we enkele spelregels:

  • Het online vragenuurtje vindt plaats via Teams. Via onderstaande button kun je op maandag 14 maart inloggen. Klik vervolgens op 'Nu deelnemen'.
  • Wil je jouw luidspreker dempen? Als je een vraag hebt, kun je in Teams kiezen voor de button Hand opsteken. Zodra je aan de beurt bent om jouw vraag te stellen, laten we het weten. 
  • Je mag zelf beslissen of je jouw camera aanzet. Je bent dan zichtbaar voor de andere deelnemers.
  • Je hoeft niet van 19.00 - 20.00 uur aanwezig te zijn. Je mag ook later inloggen en eerder het vragenuurtje verlaten. Maar je kunt ook gewoon het gehele vragenuurtje aanwezig blijven. Wellicht wordt er nog informatie gedeeld die voor jou ook interessant is.
  • We proberen zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. Heeft jouw vraag heel specifiek betrekking op jouw situatie (en is hij minder interessant voor andere organisaties), dan beantwoorden we jouw vraag later persoonlijk. We geven dat dan tijdens het vragenuurtje aan.
  • We maken een opname van het online vragenuurtje. Door deel te nemen ga je ermee akkoord dat jouw aanwezigheid/bijdrage ook terug te zien is in deze opname. De opname delen we in de week van 14 maart via deze website.
Klik hier voor de opname van het Online vragenuurtje Avond4daagse organisatoren - 14 maart 2022