Naar de inhoud
 

Lidmaatschappen KWBN

Zowel wandelaars als wandelorganisaties kunnen lid worden van KWBN. In beide gevallen hebben wij veel te bieden en zijn wij blij met de specifieke steun voor de wandelsport.

Lid worden als wandelaar

Als wandelaar kun je op twee manieren lid worden van KWBN: via een wandelvereniging of direct als individueel lid van de bond. Het individuele lidmaatschap is ideaal als je wilt profiteren van wandelextra's, maar je liever (nog) niet bij een vereniging wilt aansluiten. Je kunt kiezen uit drie verschillende lidmaatschapsvormen, zo is er voor elk wat wils. Word je lid van een vereniging, dan word je automatisch ook lid van KWBN. Je profiteert van dezelfde voordelen als individuele leden, maar ook van het complete aanbod van jouw vereniging.

Alles over het verenigings- en het individuele lidmaatschap van KWBN

Lid worden als wandelorganisatie

Elke organisatie die wandelactiviteiten organiseert (vereniging, stichting of bedrijf), kan zich aansluiten bij KWBN. Lidorganisaties kunnen een beroep doen op onze landelijke en regionale serviceorganisatie en profiteren daarbij onder meer van onze kennis, advies, opleidingen, collectieve verzekeringen, grootschalige communicatie-, promotie- en inkoopmogelijkheden. In ruil daarvoor betalen lidorganisaties een beperkte organisatie-afdracht en in het geval van een vereniging per aangesloten lid. 

Alles over het organisatielidmaatschap van KWBN

Wandeltrainers

Wil je als wandeltrainer een licentie aanvragen, dan is een persoonlijk lidmaatschap van KWBN één van de voorwaarden. Net als wandelaars kun je dan kiezen uit een verenigings- of een individueel lidmaatschap en profiteer je van alle voordelen die daaraan verbonden zijn. Uiteraard kun je dan ook (nog steeds) een beroep doen op onze specifieke ondersteuning voor wandeltrainers- en instructeurs.


Let op: Iedereen die lid wordt van KWBN, gaat akkoord met onze statuten. Het is dus belangrijk die van tevoren goed door te lezen.

Individuele leden en organisaties die hun lidmaatschap voor het komende jaar willen opzeggen of wijzigen, moeten dat doen vóór 1 november via een mailtje naar info@kwbn.nl. Verenigingsleden moeten zich direct bij hun eigen vereniging afmelden.