Naar de inhoud
 

Dick van der Klei

 

Vertegenwoordiger namens

Lidorganisaties regio West
Woonplaats Den Haag
Geboortedatum 27-06-1963
Organisatie Stichting Den Haag Marathon
Werkervaring Advocaat; partner in de maatschap Duijsens & Van der Klei & Zwijnenberg Advocaten. 
Bestuurs-/vrijwilligerswerk   Op dit moment co-voorzitter Stichting Den Haag Marathon, voorzitter Stichting Holland Wandel Week, lid KWBN Ledenraad, lid Unieraad Atletiekunie en van 2017-2018 bestuurslid KWBN Regio West.
Overige functies O.a.  secretaris Wijkvereniging Benoordenhout (2012-2018), bestuurslid en president Lions Club Den Haag 1 (2015-2018), lid Werkgroep Evaluatie Sportevenementen (WESP) en voorzitter Stichting Vrienden van Aloysius.
Motivatie Door de jaren heen was ik meermaals betrokken bij stichtingen en verenigingen en heb ik deelgenomen aan het overleg en de collectieve meningsvorming die daar plaatsvindt. Een vereniging/bond als KWBN kan juist voor kleinere partijen een plek zijn om gedeelde belangen bijeen te brengen; naar buiten en ter versterking van of samenwerking tussen individuele leden. 
In het veranderend maatschappelijk (krachten)veld zie je steeds meer individuen hun sport beoefenen buiten clubverband, velen gericht op (trainen voor een voorgenomen) evenement. Ook zie je meer evenementen en meer (grotere) evenementorganisatoren buiten verband van de bond.
In dat geheel zoekt ieder haar/zijn, aan verandering onderhevige, rol. De Ledenraad zie ik als een belangrijke schakel tussen de diverse overlappende ‘gehelen’. Leden van een dergelijke raad doen er naar mijn mening overigens goed aan zonder last of ruggespraak te stemmen voor hun eigen visie op het belang van het algemeen van in dit geval KWBN. 
Waarom op mij stemmen?

Lidorganisaties die hun stem op mij uitbrengen, kunnen erop vertrouwen dat ik mede in hun belang en in het licht van het grotere geheel kan en zal optreden.