Naar de inhoud
 

Frans Leijtens

 

Vertegenwoordiger namens

Platform Landelijke Organisaties
Woonplaats Huizen
Geboortedatum 08-02-1976
Organisatie Vereniging Gouden-Kruisdragers Vierdaagse
Werkervaring Officier techniek en squadroncommandant bij de Koninklijke Luchtmacht.
Bestuurs-/vrijwilligerswerk   Voorzitter Stichting Bossche 100, secretaris Vereniging Gouden-Kruisdragers Vierdaagse, Ledenraadslid namens het Platform Landelijke Organisaties, secretaris Centurion Vereniging Nederland, vrijwilliger bij de Rotterdamse Wandelsport Vereniging en af en toe bij WS78.
Motivatie Ik vind het belangrijk om mijn ervaringen als wandelaar, maar ook als organisator van diverse evenementen te gebruiken om KWBN te adviseren en, indien nodig, bij te sturen. Ik probeer daarbij primair de belangen te behartigen van die organisaties die geen reguliere wandelsportvereniging zijn, maar het is ook van belang om te weten wat de gewone wandelaar of vrijwilliger zoekt in de wandelbond.
Waarom op mij stemmen?

Ik probeer nieuwe initiatieven van de bond loyaal te steunen en eventueel bij te sturen met een positief kritische blik. Zijn er echter ontwikkelingen die de wandelbond, en daarmee heel wandelend Nederland, een verkeerde richting op sturen, dan ben ik ook niet bang om daar op stevige wijze tegenin te gaan.