Naar de inhoud
 

Hans van der Bruggen

Vertegenwoordiger namens

Lidorganisaties regio Brabant-Zeeland
Woonplaats Breda
Geboortedatum 02-10-1945
Organisatie Wsv “W.I.E.G.O.”
Werkervaring Assistent-boekhouder bij garagebedrijf en administratief medewerker bij een woningcorporatie.
Bestuurs-/vrijwilligerswerk   Ruim 50 jaar ervaring als bestuurslid van onder meer wsv W.I.E.G.O, Avondvierdaagse Breda, EHBO-vereniging Ulvenhout en 5 jaar als bondsafgevaardigde namens de regio Brabant-Zeeland van KNBLO-NL.
Motivatie Als lid van de Ledenraad wil ik mij inzetten voor het belang van de wandelsport en de wandelorganisaties (verenigingen, stichtingen) die het wandelaars mogelijk maken tegen een redelijke en aantrekkelijke prijs hun sport te beoefenen c.q. deel te nemen aan wandeltochten. Daarbij verlies ik de maatschappelijke en andere ontwikkelingen die het wandelen kunnen stimuleren dan wel bedreigen niet uit het oog. Met name de teruggang van het aantal organisaties door vergrijzing verontrust mij.
Waarom op mij stemmen? Bij deelname aan wandeltochten (zowel individueel als met de vereniging) leg ik altijd contact met de medewerkers en het bestuur van de betreffende organisaties en heb ik vaak contact met medewandelaars. Zodoende hoor ik de problemen die men ondervindt. Als lid van de Ledenraad kan ik die inbrengen en zoeken naar oplossingen.