Naar de inhoud
 

Lou Boonen

 

Vertegenwoordiger namens

Lidorganisaties regio Limburg
Woonplaats Sittard
Geboortedatum 26-12-1948
Organisatie Stichting Wandelsportcentrum Sittard-Geleen
Werkervaring Koninklijke Luchtmacht (officier Luchtverkeersleiding); AGO Verzekeringen (inspecteur schadeverzekeringen), Rabobank Sittard (assurantie-adviseur) en Rabobank Nederland/Interpolis (accountmanager).
Bestuurs-/vrijwilligerswerk Vanaf 2010 bestuurslid en vanaf 2011 secretaris van de regio Limburg; allround wandelsportinstructeur sinds 2012 en trainer bij Wandelsportcentrum Sittard-Geleen.  
Overige bestuursfuncties Secretaris van de Vereniging Gepensioneerden Rabobank afdeling Zuid-Limburg; voorzitter van de Federatie van Nederlandse Reuzen
Motivatie Met mijn ervaring als bestuurslid en trainer denk ik een goede kijk op de wandelsport en in het bijzonder KWBN te hebben en de belangen van KWBN en zijn lidorganisaties te kunnen dienen.
Waarom op mij stemmen?

Ik ben kritisch, geef tegengas als dat nodig is, met gezond verstand, opbouwend en resultaat gericht. Ben representatief en communiceer open, eerlijk en sta open voor het geven van feedback.
Ben besluitvaardig en weet standpunten uit te dragen, te verduidelijken, zonder op de stoel van de directeur-bestuurder of de Raad van Toezicht te gaan zitten.