Naar de inhoud
 

Nathalie den Baas-Giezen

 

Vertegenwoordiger namens

Lidorganisaties regio Overijssel-Flevoland

Woonplaats

Zwolle

Geboortedatum

28-07-1970

Organisatie

Wsv Wipstrikkwartier

Werkervaring

Gebiedsleidinggevende bij NNCZ Hoogeveen, tevens lid van het managementteam. Eindverantwoordelijk voor alle vormen van zorg- en dienstverlening in een werkgebied met thuiszorg en kleinschalig wonen, inclusief de aansturing van 125 medewerkers en vrijwilligers.

Bestuurs-/vrijwilligerswerk  

Van 2003-2018 leidinggevend korporaal bij het korps Nationale Reserve van de Koninklijke Landmacht, met vertrouwenspersoon als nevenfunctie. Nu actief als evenementenhulpverlener voor het Rode Kruis en bij de inschrijving voor wandelevenementen van Wipstrikkwartier.

Motivatie

Als Ledenraadslid verwacht ik bij te kunnen dragen aan de helder omschreven doelstellingen van KWBN. Ik ben gedreven om waardevolle verbindingen te realiseren en begeef mij graag in een interactieve en resultaatgerichte omgeving. Ik geloof in doelen stellen en hier gestructureerd naartoe werken. Ik ben actief in het opbouwen en onderhouden van nieuwe en bestaande netwerken. Daarbij hecht ik waarde aan ontmoetingen gebaseerd op respect en gelijkwaardigheid.

Waarom op mij stemmen?

Ik ben neutraal, onbevooroordeeld, belangstellend, aandachtig, enthousiast, resultaatgericht en gedreven. Door natuurlijke snapkracht begrijp ik hoe verschillende partijen en belangen zich met elkaar verhouden. Mijn inzicht, kennis en ervaring benut ik om te verbinden, te adviseren, te innoveren en te beïnvloeden om zo de uitvoeringskracht van de organisatie te versterken.