Naar de inhoud
 

Platform individuele Leden

Ben je individueel lid van KWBN? Je bent niet de enige! Ruim 25.000 leden lopen niet in verenigingsverband. Zij zijn verenigd binnen het Platform Individuele Leden. Een Kerngroep van 20 vrijwilligers behartigt hun belangen bij KWBN. Ben je wél lid van een wandelvereniging, dan ben je via die weg vertegenwoordigd.

Wandelen is bewegen, genieten, ontspannen en het is gezond. Steeds meer mensen ontdekken het. En je kunt wandelen wanneer je wilt.

Individuele wandelaar

Veel wandelaars zijn geen lid van een wandelorganisatie. Ze nemen af en toe deel aan een georganiseerde tocht, maar kiezen meestal zelf wanneer en welke route ze wandelen. Dit zijn de individuele wandelaars.

Het Platform Individuele Leden

Het Platform Individuele Leden is een onafhankelijke klankbordgroep voor de organisatie en het bestuur van KWBN. De Kerngroep van maximaal 20 vrijwilligers komt in principe ééns per kwartaal bijeen. Zij adviseren KWBN over onderwerpen die de individuele wandelaar aangaan. Bijvoorbeeld over de inrichting en vormgeving van de (online) wandelcommunity en het producten- en dienstenpakket.

Uit de 20 Kerngroepleden worden 9 Ledenraadsleden gekozen. Deze vertegenwoordigen de individuele wandelaars binnen de Ledenraad, het hoogste orgaan van KWBN, die in totaal uit 24 leden bestaat.

Vergaderingen Kerngroep

De Kerngroep PIL vergadert in 2021 op:
24 februari, 08 mei, 9 oktober en 13 november.

Waarvoor kun je bij het Platform terecht?

Heb je als individueel lid vragen, adviezen en opmerkingen over het beleid, het bestuur of de organisatie van KWBN? Dan ben je bij het Platform aan het juiste adres. Je bereikt ons via info@kwbn.nl.

Voor praktische informatie over bijvoorbeeld evenementen, routes, reizen en producten verwijzen we je graag naar wandel.nl, dé online wegwijzer voor wandelaars.