Naar de inhoud
 

Suze Hartman-Preuter

 

Vertegenwoordiger namens

Lidorganisaties regio Overijssel-Flevoland
Woonplaats Deventer
Geboortedatum 29-12-1950
Organisatie Wandelsportvereniging Davo
Werkervaring Diverse functies in de ict bij Akzo en Atos. Sinds 2013 met pensioen.
Bestuurs-/vrijwilligerswerk   Diverse functies binnen wandelsportvereniging Davo; organisatie Avond4daagse Deventer; bestuurslid regio binnen WO-NL, KNBLO-NL én KWBN Regio Overijssel-Flevoland; lid KWBN Ledenraad.
Motivatie Voor lidorganisaties (het cement van onze bond) is het belangrijk om zich binnen KWBN vertegenwoordigd te weten. De afstand tussen "Nijmegen" en de clubs moet kleiner. Ik ben overtuigd van de slagkracht van KWBN in haar nieuwe vorm en wil graag een bijdrage leveren aan de nieuwe invulling.
Waarom op mij stemmen?

De lidorganisaties 'moeten' niet op mij stemmen, maar ik zou het wel leuk vinden als men mijn inbreng van de afgelopen jaren honoreert met een herverkiezing. Dat is volgens mij zeer zeker ook een steun voor het constructief-kritische geluid in Nijmegen. Ik vind dat een kritisch geluid in de Ledenraad nodig was en is, dus zeker niet verloren mag gaan. Daarnaast is kennis van het verleden en jarenlange ervaring in deze een groot voordeel, maar uiteraard wel met welwillendheid richting vernieuwingen, als die verbeteringen en nieuwe kansen bieden. Een constructief-kritisch geluid is zeer gewenst en kan de KWBN alleen maar
sterker maken. In het belang van de lidorganisaties en de wandelsport. Dat geluid wil ik voortzetten.