Naar de inhoud
 

Theo Janssen

 

Vertegenwoordiger namens

Lidorganisaties regio Limburg
Woonplaats Beek
Geboortedatum 29-09-1949
Organisatie Wandelvereniging Limburg
Werkervaring Gewerkt als elektrotechnisch engineer; leiding gegeven aan 20-40 engineers en vervolgens als senior inkoper en inkoopcontroller grotere projecten en turn-arounds uitgevoerd, dan wel begeleid. 
Bestuurs-/vrijwilligerswerk   O.a. ledenadministrateur wandelvereniging Inter Limburg (1997-2001); bestuurslid KNBLO-NL Regio Limburg (1998-2005); vanaf 2009 secretaris en ledenadministrateur van Wandelvereniging Limburg; afgelopen 4 jaar lid van de KWBN Ledenraad.
Overige functies 8 jaar kerkmeester van de St. Callistus-parochie Neerbeek; 12 jaar kartrekker van de samenwerkingscommissie van meerdere parochies; 4 jaar lid van de klankbordgroep Rabobank Beek; 8 jaar lid van de Ledenraad Rabobank Beek-Stein en vervolgens Rabobank Westelijke Mijnstreek.
Motivatie Al meer dan 30 jaar actieve wandelaar heeft de wandelsport me in de breedste zin van het woord steeds geïnteresseerd. Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan een bond die blijvend toegevoegde waarde levert voor de wandelaar en de wandelsport. Om dit te realiseren, is een goede organisatiestructuur noodzakelijk, waarbij oog moet zijn voor de behoeften van de verschillende soorten wandelaars. De afstand tussen de landelijke bestuurlijke organisatie en uitvoerende verenigingen/stichtingen moet optimaal zijn. Een goede organisatie, die in al haar onderdelen een zichtbare toegevoegde waarde levert, kan meer actieve leden aan zich binden. Aan het proces om tot een ondernemende, innovatieve, verbindende, slagvaardige, maar vooral serviceverlenende organisatie te komen, werk ik graag mee. 
Waarom op mij stemmen?

Open, eerlijk, gemotiveerd en niet bang om tegen de gevestigde orde in te gaan.