Naar de inhoud
 

Wim Eijkemans

 

Vertegenwoordiger namens

Platform Individuele Leden
Woonplaats Gouda
Geboortedatum 10-10-1950
Organisatie Individueel lid KWBN
Werkervaring 39 jaar werkzaam bij de Rijkspolitie, Gemeentepolitie, Regionale en Nationale Politie. Actief als wachtmeester, in burgerfuncties binnen de sector Huisvesting en als hoofdinspecteur Vastgoedbeheer.
Bestuurs-/vrijwilligerswerk   Sinds 2015 lid van het Platform Individuele Leden en de KWBN Ledenraad; jarenlang bestuurslid van een handbalvereniging en al 35 jaar actief voor de International Police Association, waarvan 12 jaar als voorzitter van de regio Haaglanden. 
Motivatie Op wandelsportgebied heb ik in de loop der jaren aan ontelbare regionale, nationale en internationale wandeltochten deelgenomen. Dit jaar ga ik de Vierdaagse Nijmegen voor de 35ste keer lopen. Ik ben International Masterwalker. Ook loop ik vaak allerlei wandelparcoursen, die uitgezet zijn in heel Nederland.
Waarom op mij stemmen?

Sinds 1 januari 2015 ben ik met vervroegd pensioen en beschik ik over de nodige vrije tijd, die ik deels als vrijwilliger in het verenigingsleven wil doorbrengen. Als ervaren wandelaar heb ik de nodige kennis van de wandelsport in het algemeen opgedaan, die ik zou willen gebruiken om de ontwikkeling van KWBN te ondersteunen. In de loop van mijn werkzaamheden bij de Politie heb ik veel reorganisaties meegemaakt en daar mijn steentje aan bijgedragen. Ik ben van mening dat ik in de KWBN Ledenraad mijn nuttige bijdrage kan leveren.