Naar de inhoud
 

Route KWBN-bondsbureau

Het bondsbureau van KWBN is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer.

Bondsbureau KWBN
Berg en Dalseweg 125
6522 BE Nijmegen

Met de auto

Vanuit de richting Utrecht (A12) / Zwolle (A50) / Rotterdam (A15):
U rijdt via de knooppunten Grijsoord (A50 richting Nijmegen) en Valburg richting Kleve/Bemmel (A15). Daarna neemt u de afslag Nijmegen/Kleve (knooppunt Ressen) en rijdt u via de N325 over de Waalbrug. Op de brug houdt u de rechterbaan aan en direct na de brug gaat u rechtsaf richting Berg en Dal. Bij de verkeerslichten sorteert u rechts voor en steekt u de weg over. Bij de T-splitsing gaat u linksaf de Berg en Dalseweg op. Het pand van KWBN bevindt zich na ongeveer 1 km aan uw linkerhand.

Vanuit de richting Druten/Beuningen/Tiel:
Via de A73 en de E31 rijdt u over de Neerbosscheweg Nijmegen binnen. Bij de verkeerslichten na de brug slaat u linksaf. Dit is de Energieweg, deze rijdt u helemaal af. Aangekomen op het Industrieplein neemt u de eerste afslag rechts, de Industrieweg. U volgt deze weg door de tunnel. Bij de verkeerslichten slaat u rechtsaf richting Keizer Karelplein. Op het Keizer Karelplein neemt u de vierde afslag richting Arnhem/Kleve. U bevindt zich nu op de Oranjesingel (overgaand in St. Canisiussingel). Bij het derde verkeerslicht slaat u rechtsaf richting Berg en Dal. U bevindt zich nu op de Berg en Dalseweg. Het pand van KWBN bevindt zich na ongeveer 1 km aan uw linkerhand.

Vanuit de richting Grave/Oss/Den Bosch/Eindhoven:
Via de A50 en de A326 rijdt u Nijmegen binnen, richting het centrum. U gaat rechtdoor en volgt de Graafseweg tot aan het Keizer Karelplein. Op het Keizer Karelplein neemt u de tweede afslag richting Arnhem/Kleve. U bevindt zich nu op de Oranjesingel (overgaand in St. Canisiussingel). Bij het derde verkeerslicht slaat u rechtsaf richting Berg en Dal. U bevindt zich nu op de Berg en Dalseweg. Het pand van KWBN bevindt zich na ongeveer 1 km aan uw linkerhand.

Vanuit de richting Mook/Venlo/Roermond/Maastricht:
U gaat via de Rijksweg (N271) richting Nijmegen. U rijdt de St. Annastraat af tot aan het Keizer Karelplein en neemt de eerste afslag richting Arnhem/Kleve. U bevindt zich nu op de Oranjesingel (overgaand in St. Canisiussingel). Bij het derde verkeerslicht slaat u rechtsaf richting Berg en Dal. U bevindt zich nu op de Berg en Dalseweg. Het pand van KWBN bevindt zich na ongeveer 1 km aan uw linkerhand.

Met het openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer neemt u vanaf treinstation Nijmegen CS buslijn 2 (St. Maartenskliniek). Vanaf halte Mesdagstraat (halte bevindt zich op de Berg en Dalseweg) is het slechts 1 minuut wandelen naar nummer 125 (heuvelopwaarts lopen).