Naar de inhoud
 

Servicepartners

KWBN wil het wandelen in Nederland versterken en krijgt daarbij steun van een aantal bedrijven en organisaties in de vorm van geld, goederen en expertise. Onze sponsorpartners dragen het wandelen een warm hart toe en realiseren dankzij de samenwerking met KWBN eigen doelstellingen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, marketingcommunicatie, business en medewerkersbeleid.

De volgende bedrijven zijn trots verbonden aan KWBN:

Nederlandse Loterij

Nederlandse Loterij is de naam achter 7 bekende kansspelen: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten en Toto. Samen laten zij heel veel mensen winnen. Met een gevarieerd aanbod van leuke spellen en hoge winkansen, maar ook door elk jaar miljoenen te investeren in de Nederlandse sport en 18 goede doelen op het gebied van gezondheid en beweging. Ook KWBN ontvangt een bijdrage, waarmee Nederlandse Loterij een bijzondere partner van de wandelsport is. Datzelfde geldt voor iedereen die met de kansspelen van Nederlandse Loterij meespeelt. Meer informatie over Nederlandse Loterij.

Coosto 

Coosto ontwikkelt en levert online en social media software die volledig gericht is op het managen van online gesprekken. Met behulp van Coosto kun je jouw doelgroep bereiken met social media posts, vragen via social media, messengers en livechat beantwoorden en je online communicatie verbeteren door het analyseren van online data over jouw organisatie of markt. Zo helpt Coosto mensen aan organisaties te verbinden. Meer informatie over Coosto.

I&G Events

I&G Evenst uit Elst (Gelderland) is een full-service standbouwbedrijf dat voor haar klanten in heel Europa beurspresentaties verzorgt. Daarnaast verzorgt het bedrijf complete facilitaire diensten bij beurzen, congressen, exposities en (sport)evenementen. I&G Events ondersteunt KWBN met promotie van de wandelsport, bijvoorbeeld met stands voor de beurzen en wandelevenementen waar wij aanwezig zijn. Zo kan KWBN zijn boodschappen op een professionele manier uitdragen. Meer informatie over I&G events.

INTERSPORT

INTERSPORT (internationaal opgericht in 1968) is dé sportspeciaalzaak voor iedereen, die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft. Met circa 60 sportwinkels in Nederland en in totaal ruim 5.400 winkels in meer dan 40 landen is er altijd wel een INTERSPORT in de buurt! De INTERSPORT-winkels bieden een ruim assortiment aan topmerken, hebben internationale service- en garantievoorwaarden, gekwalificeerde medewerkers en zijn bij uitstek de specialist in o.a. voetbal, fitness, tennis, running, wandelen, zwemmen, indoor, wintersport en hockey. Met de deskundigheid van KWBN en in de winkels van INTERSPORT bieden we wandelaars service op maat op het gebied van wandeluitrusting (schoenen, kleding en rugzakken). Meer informatie over INTERSPORT.

Le Champion

Le Champion is met 20.000 leden één van de grootste sportverenigingen van Nederland. Circa 70% van de leden doet hoofdzakelijk aan hardlopen, 15% fietst met name en 15% wandelt vooral. Voor de organisatie van hardloop-, fiets- en wandelevenementen (met jaarlijks 200.000 deelnemers) en de sportreizen van Le Champion is een aparte stichting opgericht. Deze stichting heeft 28 professionals in dienst en kan een beroep doen op circa 4.000 vrijwilligers. Le Champion is lid van KWBN en we werken samen aan wederzijdse promotie. Meer informatie over Le Champion.

Oad

Reisorganisatie Oad is gespecialiseerd in bus- en rondreizen binnen en buiten Europa. Ruim 200 enthousiaste medewerkers organiseren o.a. stedentrips, trips naar Disneyland® Paris, tuinreizen, muziekreizen, riviercruises, rondreizen door verre landen en actieve vakanties op het gebied van wandelen, fietsen en wintersport. Je kunt deze reizen individueel boeken, maar door Oad ook een groepsreis op maat laten samenstellen. Samen met Oad én wandelaars werken we aan de verdere ontwikkeling van wandelreizen en promoten we arrangementen rondom de Vierdaagsen van Nijmegen, Marbella en Mallorca. Meer informatie over de reizen van Oad.

OTC Medical BV

OTC Medical BV is een marketing- en salesorganisatie voor over-the-counter producten, waaronder medicijnen. De organisatie verzorgt alle noodzakelijke activiteiten voor merken als Biofreeze, FLUIMICIL, Grahams, OHROPAX, Perskindol en Ultrasun en belevert daarbij alle drogisterijen, apotheken, supermarkten en gezondheidswinkels in Nederland. OTC Medical BV is Official Supplier van onze wandelcommunity Wandel.nl. Met spierverzorgende middelen van het merk Perskindol helpt de organisatie ons bij onze missie om wandelaars optimaal te laten genieten. Meer informatie over OTC Medical BV.

STOX Energy Socks

STOX Energy Socks wil dat mensen zich fit en vitaal voelen. Het bedrijf ondersteunt daarbij met comfortabele en stijlvolle compressiesokken en -kousen. Energy Socks zijn geschikt voor verschillende doeleinden, waaronder wandelen en andere sportactiviteiten. Bij de productie van de sokken wordt gebruik gemaakt van innovatieve materialen en de medische technologie van degressieve compressie. Die bevordert de bloedcirculatie in de benen. De hoge, geleidelijke druk geeft extra ondersteuning en voorkomt het gevoel van ‘zware’ benen en pijnlijk opgezwollen benen en voeten. Als official supplier helpt STOX Energy Socks ons om wandelaars optimaal te laten genieten.  Meer informatie over STOX Energy Socks.

Wallonië België Toerisme

Wallonië België Toerisme biedt informatie over de Ardennen en Wallonië. Deze streek in het zuiden van België is vanwege de vele wandelmogelijkheden zeer populair bij wandelaars. Het is een aantrekkelijke wandelbestemming vlakbij Nederland met heuvels, bossen, snelstromende riviertjes en uitzichtpunten, maar ook historische steden en dorpen. Wallonië België Toerisme biedt o.a. informatie over wandelroutes en trektochten, natuur, kunst en cultuur, culinair genot, muziek en folklore, ontspanning en wellness. Meer informatie over Wallonië België Toerisme.

Ook geïnteresseerd in een partnership met KWBN?

Bekijk onze algemene propositie en neem voor meer informatie of een afspraak contact op met Gijs Janssen:
g.janssen@kwbn.nl, 024-3655590.