Naar de inhoud
 

Algemene voorwaarden en Privacy

Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) slaat bepaalde gegevens van u op als u deze website bezoekt. Hieronder leest u hoe we omgaan met deze gegevens en welk standpunt we hierin innemen.

A. Bezoekers

Ons primaire doel bij het registreren van informatie is om ervoor te zorgen dat uw bezoek aan deze website beter verloopt. We registreren dan ook alleen die gegevens die wij noodzakelijk achten om dit doel te bewerkstelligen. U bent niet verplicht om die informatie aan ons door te geven en u kunt vrijwel alle informatie op deze website raadplegen zonder persoonlijke informatie aan ons te verstrekken. 

Wanneer u deze website bezoekt, kunnen we bepaalde informatie opslaan die te maken heeft met uw bezoek:

 • Uw Internet Protocol-adres of het IP-adres van uw proxyserver.
 • Basale domeininformatie.
 • Uw Internet Service Provider (ISP), afhankelijk van de configuratie van uw ISP.
 • Datum en tijdstip van uw bezoek aan de website.
 • De duur van uw bezoek aan de website.
 • De pagina's die u bezoekt.
 • Het aantal keren dat u de website bezoekt.
 • De website die linkte naar onze website.
 • De website die u bezoekt door op onze website op een link te klikken.
 • Informatie over het besturingssysteem en de internetbrowser die u gebruikt om de website te bekijken.

Al deze informatie wordt uitsluitend gebruikt voor statistische doeleinden en om de website verder te ontwikkelen.

Op enkele pagina's op deze website wordt u uitgenodigd om uw naam en contactgegevens achter te laten. Bijvoorbeeld voor mailinglists of om u aan te melden voor cursussen of een lidmaatschap. Heeft u een account, dan kan KWBN belangrijke informatie over uw account mailen. KWBN verzamelt geen andere persoonlijke informatie dan de informatie die u ons zelf verstrekt. Als u die informatie geeft, stemt u erin toe dat KWBN deze informatie opslaat. 

Let op: als u besluit om te participeren in openbare discussies, om te reageren op berichten of om te posten op fora (of andere openbare diensten die aan de site gekoppeld zijn of worden), dan worden bepaalde contactgegevens van u zichtbaar voor derde partijen. Hierdoor kan uw persoonlijke informatie publiek zichtbaar worden. KWBN heeft geen invloed op de wijze waarop derde partijen omgaan met deze publiekelijk zichtbare informatie.

Indien u producten via deze website koopt, slaan we informatie op die nodig is voor de transactie. Ook kunnen we informatie opslaan over uw aankoopgedrag.

B. Leden

We registeren informatie van gebruikers die de Ledensectie ('Extranet') van onze website gebruiken. Deze informatie kan worden gebruikt:

 • om nieuws te zenden over activiteiten en promotiemateriaal waarvan wij geloven dat die voor u of ons bruikbaar zijn;
 • om te registeren wie de Ledensectie van de site bezoekt of wie diensten gebruikt die we daar aanbieden;
 • om profielen van de bezoekers van de site te maken.

Als u producten of diensten van KWBN via deze site afneemt, dan slaan we informatie op over de producten en diensten die u hebt afgenomen. Aanvullend slaan we ook voor de transactie noodzakelijke informatie op. Deze informatie kan een factuuradres, afleveradres en bankrekeningnummer omvatten.

Gebruik van persoonsgegevens

KWBN gebruikt de informatie die ze op deze site registreert uitsluitend voor de volgende doelen:

 • doorsturen van belangrijke informatie in relatie tot activiteiten van KWBN en andere opgevraagde informatie;
 • contact met u opnemen na feedback of een vraag over onze producten en diensten;
 • monitoren van de prestaties van deze site;
 • verbeteren van onze website en onze service;
 • interne administratie.

KWBN zal geen persoonlijke informatie over u aan een derde partij verstrekken, verkopen, ruilen of anderszins openbaar maken tenzij:

 • u ons hiervoor toestemming hebt gegeven;
 • er wettelijke gronden zijn om dit te doen.

Als u via deze website het Landelijk Wandelprogramma bestelt, dan worden de gegevens die nodig zijn voor het correct afhandelen van de bestelling doorgestuurd naar ARKO Sports Media. ARKO Sports Media gebruikt uw gegevens enkel voor deze bestelling.

Inzage en/of correctie van uw gegevens

U kunt inzage vragen in de persoonlijke informatie die we over u hebben en kunt ons verzoeken om deze persoonlijke informatie te corrigeren. Neem hiervoor contact op met het secretariaat van KWBN.

Disclaimer

Deze site bevat links naar anders websites. KWBN is niet verantwoordelijk voor de manier waarop deze andere sites omgaan met privacy. We linken naar andere websites en pagina's middels buttons en onderstreepte woorden en zinnen. KWBN raadt aan dat u op deze gelinkte websites het privacybeleid leest aangezien deze andere voorwaarden en condities kunnen bevatten die op u van toepassing zijn.

Veiligheid

Op deze website zijn diverse maatregelen genomen die beschermen tegen verlies of misbruik van, of ongeoorloofd wijzigen of raadplegen van, informatie die onder ons toezicht valt. Toch is informatie die u ons toezendt niet versleuteld, tenzij we expliciet melden dat dit zo is.

Wijzigingen in ons privacybeleid

We kunnen dit beleid wijzigen. Als we dat doen, zullen we dat aankondigen op deze website.

Inloggen extranet


 • Vrijbuiter Samen buiten
  OAD
  Nederlandse Loterij