Naar de inhoud
 

Beter af met het organisatielidmaatschap van KWBN

Organiseer je evenementen of andere activiteiten voor wandelaars? Sluit je dan aan bij Koninklijke Wandel Bond Nederland en profiteer van de volgende voordelen:

 1. Meer deelnemers voor je wandeltocht of -evenement
  Promotie via Wandel.nl, onze community voor wandelaars. Met een website met 1 miljoen unieke bezoekers en een jaargids in een oplage van 55.000 exemplaren.
   
 2. Een professionele Avond4daagse
  Alles wat je nodig hebt voor een geslaagd kinderfeest: een organisatiehandboek, unieke medailles, promotie- en organisatiematerialen én landelijke uitstraling.
   
 3. Kostenloos gebruik van natuurgebieden van Natuurmonumenten
  Voor wandelevenementen en Avond4daagsen met maximaal 2.000 deelenemers hebben we de toestemmingskosten voor je afgekocht. 
   
 4. Extra aanbod voor je verenigingsleden
  Meer aantrekkingskracht met de wandelvoordeelpas (korting op evenementen en wandelproducten), het magazine Wandel.nl (5x per jaar wandelinfo en tips) én onze evenementenjaargids.
   
 5. Je organisatie en je vrijwilligers goed verzekerd
  Een hele zorg minder dankzij onze collectieve aansprakelijkheids- én ongevallenverzekering.
   
 6. Selfservice via MijnKWBN.nl
  Via ons organisatieportaal beheer je zelf de gegevens van je organisatie, leden en evenementen en heb je 24/7 toegang tot een online kennisbank met praktische informatie.
   
 7. Sparren met je collega’s
  In heel Nederland organiseren we kleinschalige informatie- en netwerkbijeenkomsten waar je kennis en ervaringen kunt uitwisselen met medewerkers en vrijwilligers van andere wandelorganisaties.
   
 8. Ondersteuning en advies op maat
  In heel Nederland staan onze verenigingsondersteuners je met raad en daad terzijde; daarnaast helpen we je graag via onze KWBN-helpdesk: info@kwbn.nl, 024-3655575.


Andere interessante KWBN-producten

 • Online inschrijven en betalen voor deelnemers.
 • Online calamiteitenplan t.b.v. veilige evenementen. 
 • Organisatie- en promotiematerialen.
 • Opleiding en inzet van gecertificeerde trainers.
 • Online stappenplan om aan de AVG te voldoen.

Let op: voor deze producten en diensten betaal je meestal een extra bijdrage in de specifieke productie- en leveringskosten.
 

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in aansluiting bij KWBN of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@kwbn.nl of 024-3655575. Hier helpen we je direct verder of we brengen je in contact met een accountmanager bij jou in de buurt.

Overzicht lidmaatschapstarieven 2020-2022