Naar de inhoud
 

Lid worden van KWBN

Bij KWBN zijn 1.100 lokale wandelaanbieders aangesloten. Dat zijn verenigingen, stichtingen en bedrijven die het organiseren van wandelactiviteiten en het samenbrengen van wandelaars als kerndoelen hebben. Als overkoepelende organisatie stimuleert, ondersteunt en promoot KWBN de activiteiten van zijn lidorganisaties. Onze kwaliteit van dienstverlening is voor steeds meer organisaties reden om zich aan te sluiten.

Waarom aansluiten?

  • Aansprakelijkheidsverzekering voor uw organisatie en ongevallenverzekering voor vrijwilligers van uw evenement(en).
  • Meer deelnemers voor uw wandelevenement door promotie via wandel.nl en de Wandel.nl Evenementen Jaargids.
  • Geen toelatingskosten voor evenementen tot 2.000 deelnemers die door gebieden van Natuurmonumenten lopen (deze worden vooraf betaald door KWBN).
  • Extra aanbod voor uw leden met o.a. de wandelvoordeelpas, het magazine wandel.nl en de Wandel.nl Evenementen Jaargids.
  • Ondersteuning via een professioneel bureau en vrijwilligersorganisatie in de vorm van kennis, informatie, adviezen, materialen, opleidingen en bijeenkomsten.
  • Uitgebreid promotiepakket met een eigen website voor elke Avond4daagse-organisatie.
  • Hoge kwaliteit van dienstverlening.

Contributie

Aangesloten stichtingen en bedrijven betalen jaarlijks € 100,- organisatie-afdracht aan KWBN. Voor verenigingen bedraagt de organisatie-afdracht € 65,-. Als een stichting, bedrijf of vereniging uitsluitend een Avond4daagse organiseert (en dus geen andere wandelevenementen) dan is de organisatie-afdracht € 50,-.

Naast de organisatie-afdracht betalen verenigingen per lid een lidmaatschapsafdracht van € 10,- (basislidmaatschap) of € 16,- (Alles-in-1-pakket). Voor Avond4daagse-organisatoren geldt een afdracht per medaille die jaarlijks wordt vastgesteld. 

De afdrachten maken het mogelijk dat onze serviceorganisatie alle aangesloten organisaties en hun wandelaars van dienst kan zijn.

Inloggen extranet


  • OAD
    Nederlandse Loterij