Naar de inhoud
 

Toegang tot de online kennisbank van KWBN

De online kennisbank van KWBN is toegankelijk voor alle functionarissen van KWBN-lidorganisaties. Daarbij gelden twee voorwaarden: je staat bij KWBN officieel als functionaris geregistreerd én je registreert jezelf eenmalig als gebruiker van de Mijn-omgeving van KWBN.

In de KWBN-administratie onderscheiden we voor lidorganisaties de volgende functies: voorzitter, secretaris, penningmeester, bestuurslid, ledenadministrateur, Avond4daagse-coördinator en coördinator wandeltochten (tochtcoördinator). Vervul je één van deze functies, maar ben je nog niet geregistreerd? Dan kun je dit regelen via de secretaris van je eigen wandelorganisatie.

Gebruikersregistratie MijnKWBN.nl

Maak je nog geen gebruik van MijnWandel.nl of MijnKWBN.nl? Dan vind je hieronder een aantal belangrijke aanwijzingen:

  1. Voordat je toegang krijgt tot de Mijn-omgeving van KWBN, moet je jezelf eenmalig registreren als gebruiker. Hoe het registratieproces in zijn werk gaat, kun je zien in dit instructiefilmpje. Ga vervolgens op internet naar www.mijnwandel.nl en voer de instructies uit.

  2. Als je jezelf hebt geregistreerd, krijg je toegang tot MijnWandel.nl. Hier kun je net als iedere wandelaar (KWBN-lid of niet) je persoonlijke gegevens inzien en beheren.

  3. Alleen voor functionarissen van KWBN én lidorganisaties verschijnt bovenin het menu ‘Mijn organisatie’. Als je hierop klikt, kom je op de startpagina van MijnKWBN.nl.

  4. Wat je op MijnKWBN.nl ziet of kunt doen, is afhankelijk van je specifieke functie, maar in elk geval heb je via ‘Kennisbank’ toegang tot onze informatie voor lidorganisaties.

  5. Voor volgende bezoeken aan de online kennisbank kun je behalve naar www.mijnwandel.nl ook direct naar www.mijnkwbn.nl. Op beide startpagina’s kun je rechts bovenin inloggen met de gebruikersnaam en het wachtwoord die je tijdens het registratieproces hebt opgegeven,

Bovenstaande gebruiksaanwijzingen tref je ook aan in dit PDF-document.

Hulp bij uitvoering

Heb je bij beide registraties nog vragen? Dan kun je terecht bij de helpdesk van KWBN via info@kwbn.nl of 024-3655575.

Inloggen extranet


  • OAD
    Nederlandse Loterij