Naar de inhoud
 

Lid worden van KWBN

Als wandelaar kun je op twee manieren lid worden van KWBN: via een wandelvereniging of direct als individueel lid van de bond.

Verenigingslidmaatschap KWBN

Word je lid van een wandelvereniging, dan word je automatisch ook lid van KWBN. Je profiteert dan niet alleen van het complete aanbod van jouw vereniging, maar naar keuze ook van het Basislidmaatschap of het Alles-in-1-pakket van KWBN (zie de beschrijvingen hieronder). Hoeveel verenigingscontributie je moet betalen, is afhankelijk van het aanbod van de vereniging waarvan je lid wordt. Bij sommige verenigingen kan dat al voor € 10,- per jaar. Aanmelden als lid doe je direct bij de vereniging van jouw keuze.

Individueel lidmaatschap KWBN

Ons individuele lidmaatschap is ideaal als je wel wilt profiteren van een aantal wandelextra’s, maar je (nog) niet wilt aansluiten bij een vereniging. Als individueel lid kun je kiezen uit drie lidmaatschapsvormen, zo is er voor elk wat wils. Aanmelden als individueel lid doe je via wandel.nl.

Optie 1 – Basislidmaatschap -  € 17,50 in 2021
Met korting op bijna alle 1.500 KWBN-wandelevenementen en aantrekkelijke ledenaanbiedingen van bedrijven en organisaties. Tijdens de Vierdaagse Nijmegen heb je met de pas dagelijks toegang tot onze KWBN Rustpost. 

Optie 2 – Magazine wandel.nl - € 18,00 in 2021 
Vier keer per jaar bij jou thuis in de bus, met het laatste wandelnieuws, beschrijvingen van opmerkelijke paden, routes en wandelevenementen en aandacht voor fit- en gezondheid.

Optie 3 – Alles-in-1-pakket -  € 30,00 in 2021
Bestaat uit de wandelvoordeelpas, het magazine wandel.nl en de jaargids met alle KWBN-wandelevenementen.


Let op: vanaf 1 november is het lidmaatschap voor de rest van het jaar gratis. Je ontvangt dan geen Wandelvoordeelpas en magazine meer, maar in december wel de Wandelvoordeelpas voor het volgende jaar. 

Lidmaatschap voor volgend jaar opzeggen? Dat kan tot 1 november van het huidige jaar. Zie voor meer informatie onze FAQ.