Naar de inhoud
 

Bijscholingen

Wat doe je na je wandeltrainersopleiding? Hoe houd je je kennis actueel? Waar kun je een workshop vinden met een onderwerp dat je interesseert? Hoe kun je licentiepunten behalen? Door bijscholingen te volgen!

Bijscholingen inspireren en motiveren om met nieuwe vaardigheden aan de slag te gaan. Onze trainersopleidingen zijn herijkt en teruggebracht tot de basiskennis. Het aanbod van bijscholingen kun je beschouwen als de extra modules. Met dit modulaire systeem creëren we specialisten. Volg je als wandeltrainer bijvoorbeeld de vier modules chronische aandoeningen, cognitieve fitness, mentale coaching en voeding, dan ben je een specialist voor de gezondheidswandeaar: de FitStap-coach.

Bijscholingen KWBN

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus zijn onze bijscholingsbijeenkomsten geannuleerd. In plaats daarvan organiseren we webinars, waaraan je online kunt deelnemen.  

 

 

FitStap Coach

KWBN biedt jaarlijks meerdere opleidingen tot FitStap coach. Klik op de volgende links voor meer informatie over het FitStap programma of hoe je FitStap Coach wordt
 

Externe bijscholingen: