Naar de inhoud
 

Onze opleidingen

Vind je het leuk om groepen te begeleiden of wandelaars te trainen? Wil je graag je kennis delen en de positieve effecten van wandelen uitdragen? Ben je vooral een doener en ga je graag aan de slag met mensen? Dan spreekt één van onderstaande wandelsportopleidingen jou vast wel aan.

Begeleider Wandelsport (niveau 1)
Wil je net iets meer uit een wandeling halen? Vind je het leuk om wandelaars te begeleiden en een verantwoorde en aantrekkelijke route met een groep wandelaars te lopen?
Dan is de opleiding Begeleider Wandelsport voor jou een passende opleiding. De opleiding is vooral praktijkgericht. Tijdens een afwisselend programma leer je hoe je een groep optimaal tijdens een wandeling begeleidt.

Reguliere opleiding:   Meer informatie      Inschrijven
Digitale opleiding:      Meer informatie      Inschrijven

 


Assistent-trainer Wandelsport (niveau 2)
Vind je het leuk om de vaardigheden van wandelaars te verbeteren, maar weet je nog niet zo goed hoe je dat moet aanpakken? Wil je buiten actief mensen beter leren wandelen?
Dan is de opleiding Assistent-trainer Wandelsport een geschikte opleiding om invulling te geven aan je startende trainerschap.

Reguliere opleiding:   Meer informatie      Inschrijven
Digitale opleiding:      Meer informatie      Inschrijven

 


Zelfstandig trainer Wandelsport (niveau 3)
Ben je gemotiveerd om wandelaars gedurende een langere periode beter te leren wandelen? Geeft het je voldoening om wandelaars naar een doel te loodsen? Durf je het aan om met een groep wandelaars zelfstandig aan de slag te gaan?
Als je deze vragen met ja hebt beantwoord, dan past deze opleiding bij jou. De zelfstandige trainer wordt opgeleid tot een expert in het wandelen. Een veelzijdige en uitdagende opleiding.

Opleiding digitaal + op locatie:     Meer informatie      Inschrijven

 

 

LET OP: voor onze trainersopleidingen (niveau 1 t/m 3) gelden de volgende opleidingsvoorwaarden.
 


FitStap Coach
Wil je graag FitStap coach worden? Mensen op weg helpen naar een nieuwe, gezonde leefstijl? Een beweegprogramma aanbieden waarbij er – naast beweging – ook aandacht is voor voeding(sadvies), mental coaching en cognitieve fitness?
Ben je een ervaren trainer/coach en wil je jouw aanbod uitbreiden met een professioneel en erkend beweegprogramma? Dan is de opleiding FitStap coach echt iets voor jou.

Meer informatie        Inschrijven         Voorwaarden opleiding FitStap Coach