Naar de inhoud
 

Wandeltrainersdag

28 maart 2020

Een gezellige, maar vooral ook leerzame dag speciaal voor jou en alle andere wandeltrainers/-begeleiders met passie voor hun vak! Ook fitnesstrainers en leefstijlcoaches zijn van harte welkom. Locatie: Fit Academie Bokkeduinen te Amersfoort.

Je volgt één inspiratiesessie en drie interactieve workshops. Welke dat zijn, bepaal je zelf. Er is voor elk wat wils; wij zorgen voor een gevarieerd aanbod. En je hebt voldoende tijd voor een bezoek aan het Wandelsportplein. Elders op deze website vind je alvast het voorlopige programma inclusief tijden. Op 24 januari 2020 volgt het volledige aanbod van inspiratiesessies en workshops. 

Inschrijven

Voor wandeltrainers met een licentie van Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) of Atletiekunie start de online inschrijving op dinsdag 28 januari 2020. Overige gediplomeerde wandeltrainers en anderen kunnen zich vanaf donderdag 30 januari inschrijven. Wees er op tijd bij, want per workshop is er een limiet voor het aantal deelnemers. Voor de komende editie is er plek voor maximaal 400 wandeltrainers.

Organisatie

De Wandeltrainersdag wordt georganiseerd door Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) in samenwerking met de Stichting Running 20/20. Het evenement is bestemd voor iedereen die betrokken is bij de training en begeleiding van wandelaars en/of het verbeteren van leefstijl.

Contact: Patrick Aris (Running20/20), projectcoördinator Wandeltrainersdag in opdracht van KWBN, email: wandeltrainersdag@kwbn.nl

 

  • OAD
    Nederlandse Loterij