Naar de inhoud
 

Wandeltrainersdag

3 oktober 2020

Een gezellige, maar vooral ook leerzame dag speciaal voor jou en alle andere wandeltrainers/-begeleiders met passie voor hun vak! Ook fitnesstrainers en leefstijlcoaches zijn van harte welkom. Locatie: Fit Academie Bokkeduinen te Amersfoort.

De Wandeltrainersdag 2020 staat in het teken van 'Vitaliteit'. Je volgt één inspiratiesessie en drie interactieve workshops. Welke dat zijn, bepaal je zelf. Er is voor elk wat wils; wij zorgen voor een gevarieerd aanbod. Daarbij heb je ook voldoende tijd voor een bezoek aan het Wandelsportplein.

Programma en tijden
Informatie alle inspiratiesessies en workshops   

Inschrijven

Je kunt jezelf online inschrijven voor de Wandeltrainersdag tot en met 15 september 2020. Wees er op tijd bij, want per workshop geldt een limiet voor het aantal deelnemers. Voor de totale dag is er plek voor maximaal 400 wandeltrainers. Let op: had je jezelf al ingeschreven voor de Wandeltrainersdag op 28 maart 2020, dan hoef je NIET opnieuw in te schrijven!

Inschrijving, deelnametarieven en leveringsvoorwaarden

Organisatie

De Wandeltrainersdag wordt georganiseerd door Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). Contact: Patrick Aris, projectcoördinator Wandeltrainersdag in opdracht van KWBN, email: wandeltrainersdag@kwbn.nl