Naar de inhoud
 

Wandeltrainersdag

28 maart 2020

Een gezellige, maar vooral ook leerzame dag speciaal voor jou en alle andere wandeltrainers/-begeleiders met passie voor hun vak! Ook fitnesstrainers en leefstijlcoaches zijn van harte welkom. Locatie: Fit Academie Bokkeduinen te Amersfoort.

De Wandeltrainersdag 2020 staat in het teken van 'Vitaliteit'. Je volgt één inspiratiesessie en drie interactieve workshops. Welke dat zijn, bepaal je zelf. Er is voor elk wat wils; wij zorgen voor een gevarieerd aanbod. Daarbij heb je ook voldoende tijd voor een bezoek aan het Wandelsportplein.

Programma en tijden
Informatie alle inspiratiesessies en workshops   

Inschrijven

De online inschrijving voor de Wandeltrainersdag 2020 is op donderdag 30 januari van start gegaan. Wees er op tijd bij, want per workshop geldt een limiet voor het aantal deelnemers. Voor de totale dag is er plek voor maximaal 400 wandeltrainers.

Inschrijving, deelnametarieven en leveringsvoorwaarden

Organisatie

De Wandeltrainersdag wordt georganiseerd door Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) in samenwerking met de Stichting Running 20/20. Contact: Patrick Aris (Running20/20), projectcoördinator Wandeltrainersdag in opdracht van KWBN, email: wandeltrainersdag@kwbn.nl