Naar de inhoud
 

Wandeltrainersdag

De Wandeltrainersdag die op 3 oktober 2020 plaats zou vinden, is definitief afgelast. Deelnemers krijgen hun inschrijfgeld volledig terug. Op weg naar de Wandeltrainersdag 2021 gaan we andere mogelijkheden bieden om kennis en inspiratie op te doen. Deelnemers zijn hierover op 15 juli 2020 geinformeerd middels onderstaand bericht:

Beste trainer, coach, begeleider, 

Je hebt je opgegeven voor de Wandeltrainersdag, die na verplaatsing op 3 oktober aanstaande zou plaatsvinden. Helaas hebben we het moeilijke besluit moeten nemen de editie 2020 definitief af te gelasten.  

KWBN heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Met de Wandeltrainersdag willen we jou (en de ruim 350 andere deelnemers) een inspirerende en interactieve kennis- en netwerkdag bieden. De huidige omstandigheden, kabinetsbeleid, RIVM-richtlijnen en de mogelijkheden van de beoogde locatie staan ons dit echter niet toe. Bovendien zijn er op deze korte termijn ook geen haalbare en betaalbare alternatieven. We richten ons daarom liever op de editie 2021 en de weg daar naartoe. 

Inschrijfgeld 100% retour 

KWBN heeft besloten om alle deelnemers het volledige inschrijfbedrag terug te betalen. De administratieve afhandeling is inmiddels in voorbereiding. Dit betekent dat jouw inschrijfgeld uiterlijk binnen 4 weken op je rekening is teruggestort. 

Op weg naar WTD 2021 

Na de zomervakantie starten we met de voorbereidingen voor de Wandeltrainersdag 2021. Deze staat gepland voor april op een centraal gelegen locatie. Meer informatie hierover ontvang je in het najaar.

In de tussentijd gaan we een aantal leuke initiatieven voor jou ontplooien, zodat je kennis en inspiratie blijft opdoen. Denk daarbij aan webinars, workshops en bijscholingen. Op deze manier blijven we in contact én kun je als licentiehouder toch licentiepunten behalen. Mocht het je echt niet lukken om voldoende licentiepunten te halen, dan zullen we hier gezien de uitzonderlijke omstandigheden uiteraard coulant mee omgaan.  

Mocht je vragen en/of suggesties hebben, neem dan gerust contact op met Diana van Tilburg (d.vantilburg@kwbn.nl) of Eric Voet (e.voet@kwbn.nl).  

We bedanken je voor je geduld en hopen je te zien tijdens een van onze vele activiteiten en uiteraard op de Wandeltrainersdag 2021! 

Team Wandeltrainersdag KWBN