Naar de inhoud
 

Wandelsportvereniging Wipstrikkwartier

Wandelsportvereniging 'Wipstrikkwartier' uit Zwolle telt bijna 200 leden en neemt met haar leden actief deel aan wandeltochten. De vereniging is aangesloten bij de 'Zwolse Wandel Verenigingen' die jaarlijks 8 wandelsportevenementen organiseert in Zwolle e.o.

Diverse afstanden

De wandelsportevenementen bezoekt de vereniging voornamelijk met een gehuurde touringcar. Daarbij heeft men de mogelijkheid om te kiezen uit de afstanden 5, 10, 15 en 20 km.

De vereniging doet meer; zo neemt zij al 3 jaar deel aan ViaVierdaagse, en ondersteunde zij de 'Zwolse Wandel Verenigingen' bij het project 'WandelFit' in 2012. Jaarlijks nemen er ongeveer 50 leden deel aan de Vierdaagse van Nijmegen en een iets kleinere groep neemt deel aan de Vierdaagse in Apeldoorn.

Overige evenementen

Behalve het bezoeken en het gezamenlijk organiseren van wandelevenementen, organiseert de vereniging ook winterevenementen in 'Het Wandelhonk'.

Media

De vereniging brengt 6x per jaar een verenigingsblad uit en maandelijks een nieuwsbrief waarin alle evenementen vermeld staan in die betreffende maand. Daarbij heeft zij een eigen website vol informatie en kunt u zich aanmelden voor Twitter.

Wilt u meer informatie over w.s.v. 'Wipstrikkwartier', bezoek dan de website.

Postadres
Hogenkampsweg 85
8022 DB  ZWOLLE (OV)
Contact
E wsvwipstrikkwartier@gmail.com
I www.wipstrikkwartier.nl

Vorige pagina

Inloggen extranet


  • OAD
    Nederlandse Loterij