Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Korting op opleidingen tot Wandeltrainer van KWbN

Wil je meer doen met jouw liefde voor wandelen? Anderen helpen ook te genieten van deze gezonde vrijetijdsbesteding? Van je hobby wellicht wel je beroep maken? Neem dan deel aan een opleiding tot Wandeltrainer van KWbN. Met de Wandelvoordeelpas ontvang je korting.

Header | Korting Op Opleidingen Tot Wandeltrainer Van KWBN

Voor iedereen die wandelaars wil begeleiden en wil helpen om hun persoonlijke doelen te halen, ontwikkelde KWbN de opleidingen tot wandeltrainer. De opleidingen hebben ieder hun eigen niveau: van de opleiding tot Begeleider Wandelsport (niveau 1) tot Zelfstandig trainer Wandelsport (niveau 3).

Wandelaars motiveren

Tijdens de eendaagse opleiding tot Begeleider Wandelsport (niveau 1) leer je om op een verantwoorde manier wandel– of trainingsgroepen te begeleiden. Je krijgt oog voor de beperkingen en behoeften van de deelnemers en leert daarop in te spelen, zodat je hen motiveert regelmatig de wandelschoenen aan te trekken. Deze opleiding wordt sinds 2020 ook digitaal aangeboden. 

Bekijk alle opleidingen

Plezier en veiligheid

Alle opleidingen worden gegeven voor deskundige en gecertificeerde docenten. De opleidingen vinden op verschillende momenten en op verschillende locaties in het land plaats.

Welke korting krijg je?

Hieronder zie je welke korting je met de Wandelvoordeelpas krijgt:

Opleiding Ledenkorting
Digitale Begeleider Wandelsport (niveau 1) €10,00
Begeleider Wandelsport (niveau 1) €28,00
Assistent-trainer Wandelsport (niveau 2) €75,00
Zelfstandig trainer Wandelsport (niveau 3) €200,00

Hoe krijg je korting?

Vermeld bij je aanmelding dat je lid ben van KWbN en de korting wordt automatisch verrekend. Let op! Ben je aangesloten bij een lidorganisatie, dan ontvang je nog €10 extra korting. Vermeld in dat geval op het inschrijfformulier van jouw vereniging.

Nog geen lid van KWbN?

Klik op onderstaande button om je aan te melden en van deze en nog vele andere kortingen te profiteren. 

Lid worden
Wandelaars In Meinerswijk 4

Bekijk alle voordelen van de Wandelvoordeelpas

Klik hier