Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

15% korting op het assortiment van Life-Line

Buiten zijn is gezond! Het werkt stressverlagend, het maakt je gelukkiger en de buitenlucht heeft een positief effect op de werking van je hersenen en zintuigen. Genoeg redenen om er lekker op uit te gaan! En ga je naar buiten? Doe het dan comfortabel. Leden ontvangen nu 15% korting op het assortiment van Life-Line.

Twee personen wandelen in de natuur
Afbeeldingen: Meulenbeld Fotografie

Wie is Life-Line?

Buiten Beter Beleven, daar staat Life-Line voor. Wij zijn er voor iedereen die buiten wil zijn, om te onthaasten en de puurheid van de natuur wil ervaren. Buiten ontspannen in de natuur met een wandeltocht, buiten tot rust komen met een prachtige duurtocht of buiten met vrienden genieten van een kampvuur.

We inspireren je om de mooiste versie van jezelf te zijn, op fysiek en mentaal gebied. Dit doen we door praktische, sportieve outdoorkleding aan te bieden. Kleding waar jij je goed in voelt. Voor ieder weertype hebben wij de juiste outfit. Wij zorgen ervoor dat je 100% geniet, verwondert en ontdekt!

Wij koesteren buiten en houden van de natuur en alles wat daar mee samenvalt. Daarom doen wij er binnen ons bedrijf alles aan om de wereld gezond te maken. We stimuleren mensen om vitaal te worden en dragen tegelijkertijd bij aan een betere wereld door onze productieketen en stoffen steeds duurzamer te maken.

Life-Line
Buiten Beter Beleven

Bekijk hier de webshop

Hoe ontvang je de korting?

Speciaal voor leden van KWbN biedt Life-Line een korting aan van 15% op het gehele assortiment. Je kunt deze code het hele jaar door gebruiken zonder een minimale bestelwaarde. Gebruik bij jouw bestelling de speciale kortingscode. Deze codes vind je via de Wandel.nl app of via de websitepagina waarvan alle KWbN-leden het adres hebben ontvangen bij verzending van de Wandelvoordeelpas*

* Heb je het adres van de websitepagina niet meer? Neem dan contact met ons op. Zorg dat je de volgende gegevens vermeld: naam, geboortedatum en je lidmaatschapsnummer (deze staat op je Wandelvoordeelpas).

Nog geen lid van KWbN?

Wil je gebruik maken van de korting, maar heb je de Wandelvoordeelpas nog niet? Meld je dan aan als lid van KWbN, zodat ook jij van deze korting van kunt profiteren. Je wordt al lid voor maar 20,- per jaar. Benieuwd naar alle ledenvoordelen? We zetten ze hier voor je op een rij.

Ik wil lid worden van KWbN
Man en vrouw wandelen in de natuur

Doe alvast inspiratie op voor jouw zomergarderobe

Klik hier voor de tips
Wandelaars In Meinerswijk 4

Bekijk alle voordelen van de Wandelvoordeelpas

Klik hier