Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Lid worden

Korting op een Oad wandelvakantie naar Zuid-Jutland (Denemarken)

De Deense regio Sønderjylland (Zuid-Jutland) heeft samen met Oad een unieke wandelvakantie samengesteld. Gedurende 8 dagen wandel je over de twee kwaliteitswandelroutes en ontdek je zowel de Noordzee, met UNESCO werelderfgoed de Waddenzee- als ook de Oostzeekust met zijn vele gezellige dorpjes en kastelen. Leden van KWbN ontvangen een leuke korting.

Denemarken: Wandelen langs twee zeeën in Sønderjylland
De gezellige haven van Sønderborg ©Destination Sønderjylland

Het kustlandschap aan beide zijden van Zuid-Jutland is een verschil met dag en nacht. Met aan de west kant UNESCO Werelderfgoed de Waddenzee, met polders, wad, kwelders, vlaktes, vergezichten, Waddeneiland Rømø met Noord-Europa’s breedste zandstrand, duinen en een wilde zee. En aan de oost kant zacht glooiende groene heuvels, bossen tot aan het strand, fjorden, kristalhelder water, zand- en kiezelstrandjes en gezellige havenstadjes met gekleurde vakwerkhuizen, kastelen en paleizen.

Het wandelpad Marskstien loopt door het grootste poldergebied van Denemarken ‘Tøndermarsken’ ©Ulrik Pedersen
Het wandelpad Marskstien loopt door het grootste poldergebied van Denemarken ‘Tøndermarsken’ ©Ulrik Pedersen

Reisinformatie

Tijdens de 8 daagse wandelreis van Oad ga je beide kanten van het schiereiland ontdekken. Je reist op eigen gelegenheid naar Højer. De afstand vanaf Utrecht is nog geen 650 km. Elke nacht is er een accommodatie en ontbijt voor je geregeld. Ook wordt er geregeld een diner en lunchpakket verzorgd. En als kers op de taart wordt je bagage door Oad naar de volgende accommodatie gebracht, zodat jij extra kunt genieten van de wandelingen. Meer informatie over de wandelreis vind je via onderstaande knop.

Meer informatie

Hoe ontvang je de korting?

In 2022 profiteer je als lid van de KWbN van een fijne korting op je wandelreis naar Zuid-Jutland. Boek jouw vakantie via de website van Oad en gebruik de kortingscode te vinden via je Wandelvoordeelpas in de Wandel.nl-app. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op.

Nog geen lid van KWbN?

Klik op onderstaande button om je aan te melden en van deze en nog vele andere kortingen te profiteren. 

Lid worden
Wandelaars In Meinerswijk 4

Bekijk alle voordelen van de Wandelvoordeelpas

Klik hier