Naar de inhoud

Regio West

Via Vierdaagse 2018 binnen 2 dagen vol

Debutanten Vierdaagse Nijmegen melden zich massaal aan voor de 10e editie

Afgelopen maandag om 08.00 uur opende de inschrijving van het voorbereidingsprogramma Via Vierdaagse. Met dit programma bieden KWBN en Stichting DE 4DAAGSE debutanten van de Vierdaagse Nijmegen al 10 jaar lang de mogelijkheid om zich op een goede en verantwoorde wijze voor te bereiden op het grootste wandelevenement ter wereld. De 1.500 beschikbare plaatsen waren binnen 2 dagen uitverkocht.

Alle 1.500 deelnemers kunnen gegarandeerd deelnemen aan de 102de Vierdaagse Nijmegen. Ze krijgen de beschikking over een trainingsschema op maat en ontvangen iedere week specifieke trainingsinstructies. Op 27 januari vindt de eerste startbijeenkomst plaats. Deelnemers krijgen daar uitleg over het programma en volgen een praktijktraining van een gediplomeerd wandeltrainer. In totaal vinden er verspreid over Nederland 18 startbijeenkomsten plaats. De afgelopen tien jaren bewees het programma zich dubbel en dwars: het aantal uitgevallen debutanten onder Via Vierdaagse-deelnemers was lager dan dat onder overige debutanten.

Totaalpakket

Voor rust, extra verzorging en een mentale oppepper kunnen Via Vierdaagse-deelnemers tijdens de Vierdaagse Nijmegen terecht op de KWBN-rustpost. Hier worden ze extra verzorgd met iedere dag wat te eten en drinken. Via Vierdaagse-deelnemers worden automatisch lid van KWBN en profiteren van alle voordelen die dat met zich meebrengt, zoals vijf keer per jaar het magazine Wandel.nl, de Wandel.nl Evenementen Jaargids 2018 boordevol voorbereidingstochten in het hele land en een Wandelvoordeelpas voor kortingen op allerlei wandelevenementen en -producten.

Meer informatie vind je op de website van Via Vierdaagse.

Eerdere berichten

  • februari 2019
  • januari 2019
  • december 2018
  • november 2018
  • oktober 2018
  • september 2018

Inloggen extranet


  • OAD
    Nederlandse Loterij